Dopiero wyżej, 0,5mg + alko zaczyna się zabawa i lekka / średnia amnezja.
@UsmiechnietaMorda - się pytam o pukanie bo ja nic nigdy nie pukałem, nawet (odpukać) w szpitalu nic nie musiałem pukać. A ponoć niektóre benzo mają lepsze "wejście" przy puknięciu, chciałem wiedzieć czy tu też podobnie.
UWAGA! Oficjalnie ogłaszam ankietę na skrót tej długiej nazwy "FLUBROMAZOLAM" bo po 1. jest za długa a po 2. Myli się z Flubromazepamem. (Nie wiem, niech ktoś kto wie jak pierdyknie ankietę - ja nie wiem jak to zorganizować ;))
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Generalnie po raz pierwszy od dobrych 10 miesięcy mogę śmiało powiedzieć, że się wyspalem :yay:
A jak chcę mieć mocno to walę 0,5mg i idę spać.
I jak tam @kuba12221 - jak byłeś po dużej dawce flubromazolamu to pewnie fajnie się gadało przez te parę godzinek u panów piesków :P hahaha lol
@2up Jak na moje to zbyt duża dawka flubromazolamu. Strzelaj trochę niżej. Szczególnie, że jak sam wspominałeś, nie miałeś styczności z benzo. A to jest dosyć silne, choć ciekawe, przynajmniej w moim odczuciu.
@420alldaylong i jak, wpadłeś już na jakąś krótszą nazwę dla tego wynalazku?
I zgadzam się z czasem działania ok 8-10 godzi max.
Jak z czasem półtrwania? To już inna bajka ale nie sądzę żeby był tak ekstremalny jak przy dikla czy fenazepamie ;) Może z 15 godzin?
I tak, wymyśliłem ale jedyne co to "FLU-ZOLAM" (analogicznie do flubromka powiedzmy). Może się przyjmie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.