Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1917 / 437 / 4
Nycomed pisze:
Hehe co oni teraz nie wymyślą , jeśli spływ jest słodki i jest w paście :) Nie moge sb nawet wyobrazić co oni z tym wcześniej robili . Może mamy z tych samych okolic , skoro spływy są słodkie :P W sumie to tylko raz mi sie takie coś przytrafiło ze 3 tygodnie temu.
glukoza - jeden z naj powszedniejszych wypełniaczy - utrzymuje się razem z amfa pod postacią pasty doskonale się łączy i nie wiele zmienia koloru

a pasta jak wiadomo "najlepsza pasta oh taaa"

minusem jest właśnie słodkawy posmak - gratuluje kopanego towaru
mroowa pisze:
Jak nie chcesz wiedziec to nie zawracaj dupy dzieciaku ;) a zolty kolorek masz bo to wyprowadzili ja do soli siarczanu
albo przekopali jakimś ciulstwem ... ogólnie antek dobrze przechowywany w ciemnym pomieszczeniu w temp +5 ...+10 ładnie się trzyma i jak powiedział już przedmówca kompetentny czesław - owe sole tylko zanieczyszczone moga byc żółtawe - ale w wiekszości dzieje się tak po zmieszaniu sody i kofeiny i przechowywanie tego w źle przystosowanym miejscu gdzie jest i ciepło i dostęp do światła słonecznego

czytam to i czytam i się nadziwić nie mogę co wy łykacie - z tego wynika , że w gramie macie może przy dobrych wiatrach 20% towaru.

Najprostszy test jaki możecie wykonać przy zakupie to głupie wtarcie antka w dziąsła i liźnięcie... wiele nie trzeba czekać aby po 5-10 minutach kolega, który wam sprzedaje towar ( zakładam czystościowo ok 70-80% - kóry dalej potocznie zwie sie amfetamina a nie mieszanka pentedronu ethcata glukozy creatyny i sody ) stanie się super wyraźny , obraz dookoła was będzie super przejrzysty, zmysł słuchu także powinien lekko wyewoluować, rozmowa powinna się na dzień dobry lepiej kleić i co najważniejsze serducho powinno wyraźnie przyspieszyć - bo tak działa amfetamina!

nie mówię tutaj o eksperymentalnych 2FA/3FA/4FMA bo to jak one działają macie opisane w odp działach...którym do amfetaminy daleko. Natomiast czystego antka ( lub o bardzo dużej czystości - dla mnie 70% to już bardzo dobrze )nie da się pomylić z niczym innym.
Głupie podstawy ułatwia wam rozsądne zakupy a może i nawet ciekawe negocjacje? :old:
DXM
  • 50 / 1 / 0
Ja natomiast nie polecam stanowczo żółtej fety. shit jakich mało. do tego zatrucie organizmu. Nie polecam
  • 1917 / 437 / 4
Cebulaczek23 pisze:
Ja natomiast nie polecam stanowczo żółtej fety. shit jakich mało. do tego zatrucie organizmu. Nie polecam
trujesz organizm każdą feta obojętnie czy jest biała, beżowa, żołta czy nawet czerwona.
Wszystko zależy od dawki oraz tego z czym to podajesz - odradzam vódkę i wszystko co związane z kofeiną.

a osobiście spotkałem się akurat z bardzo dobrą - żółtawa fetą i powiem nawet , że była jedna z lepszych jaka miałem okazje testować na szczurach.
DXM
  • 3 / / 0
Pytanie do znawców, ostatnio w testach 4 sorty, kto powie co to, ma medal, tzn warto byłoby się dowiedzieć bo mnie nurtuje strasznie:

1. 1/4 na 2 osoby, mocy opór, tony wypitej wody na imprezie...w sumie wątpliwości brak,zjazdu też brak (o dziwo)

2. 1/4 na 1 osobę...czuć moc, ale bardzo nieprzyjemnie, takie strucie i nieogar, siedzi ciężko, brak ochoty do zabawy, depresyjne, doustnie (bombki) słabiutko

3. 1/8 na 2 osoby, donosowo ideał, doustnie NIE DZIAŁA w ogóle, bardzo błogo, brak zjazdu, średnio mocy, ponadprzeciętna gadatliwość, takie "megasłabe" MDMA + speed...chuj wie co w sumie, ale tak mi się kojarzy, aktywna dawka malutka

4. 1/4 na 1 osobę, mocy opór...nie ma zwału...ale strucie organizmu przez 2 dni...sraka, deprecha, dziwny temat, niby ok, ale "efekty uboczne" sprawiają, że człowiek woli się zastanowić 2 razy, trzeba trochę wciągnąć

zakupy u sąsiadów CZ i DE...ktoś byłby w stanie określić co w przybliżeniu było jedzone? kupione jako "speed", ceny od 5-10e za g (w rzeczywistości czasem 0,5)
  • 1917 / 437 / 4
pink pisze:
Pytanie do znawców, ostatnio w testach 4 sorty, kto powie co to, ma medal, tzn warto byłoby się dowiedzieć bo mnie nurtuje strasznie:

1. 1/4 na 2 osoby, mocy opór, tony wypitej wody na imprezie...w sumie wątpliwości brak,zjazdu też brak (o dziwo)

2. 1/4 na 1 osobę...czuć moc, ale bardzo nieprzyjemnie, takie strucie i nieogar, siedzi ciężko, brak ochoty do zabawy, depresyjne, doustnie (bombki) słabiutko

3. 1/8 na 2 osoby, donosowo ideał, doustnie NIE DZIAŁA w ogóle, bardzo błogo, brak zjazdu, średnio mocy, ponadprzeciętna gadatliwość, takie "megasłabe" mdma + speed...chuj wie co w sumie, ale tak mi się kojarzy, aktywna dawka malutka

4. 1/4 na 1 osobę, mocy opór...nie ma zwału...ale strucie organizmu przez 2 dni...sraka, deprecha, dziwny temat, niby ok, ale "efekty uboczne" sprawiają, że człowiek woli się zastanowić 2 razy, trzeba trochę wciągnąć

zakupy u sąsiadów CZ i DE...ktoś byłby w stanie określić co w przybliżeniu było jedzone? kupione jako "speed", ceny od 5-10e za g (w rzeczywistości czasem 0,5)
ad.1. sprecyzuj działanie - mocny opór? tony wypitej wody - to mogło być wszystko
ad.2. hmmm pentedron? w większych dawkach łapie nieogar i występuje twarda stymulacja
ad.3. strzelał bym na 3MMC ... ew. skopane z pentem
ad.4. 3cmc ew 4cmc - sraka po tym murowana ew. etylofenidat

zapodałeś bardzo mało kluczowych kwestii, mianowicie czas działania wygląd oraz ew. zapach
DXM
  • 3 / / 0
opór mocy w sensie, że czuć bardzo bardzo mocne pobudzenie

1. wygląd : lekko mokry biały proszek, smak- mega gorzki czas - trzyma długo, do 14 następnego dnia brak snu, około 8 rano schodziło, ciężko jednoznacznie określić, ale moim zdaniem najbardziej zbliżone do amfetaminy...tylko ten brak zjazdu dodaje wąpliwości (i oczy w normie)

2. wygląd, średnio pamiętam, smak lekko gorzki, bez szleństw. czas...szybko schodzi, ale nieprzyjemny efekt trzyma. oczy wyjebane

3. wygląd, strasznie mokre, bliżej temu do srebrnego niż białego, świecące, w sumie nie wiem co to ale bardzo przypadło mi do gustu, okrutnie gorzkie

4. wygląd, biały proch, mocno zbity...bez wilgoci, smak goszkawy ale w normie, troche pachnie jak proszek do prania? działa długo

S&S w każdym wypadku podobne, party z muzyką elektroniczną z tymi samymi ludźmi także wątpie żeby miało większe znaczenie.
  • 47 / 1 / 0
Ostatnie czasu wziąłem 20g białej fuki za 300pln, sama 10 była w 3 zbitych grutkach reszta w mniejszych. Towar prosto z lodówki więc by nie stracić na wadze także tam trzymałem. Wilgotna fuka łatwo się kruszyła i zapach był intensywny gdzie przy suchej znikomo wyczuwalny. Jakość natomiast okazała się słaba i to bardzo... 0,2 robiła na godzine dziennie gram szedł, a spałem normalnie. Może i to wina tolerancji, ale znajomi także uważali że słabe. Jestem ciekaw czy można z różnych substancji w proszku zrobić jedną zbitą bryłę/grudke domowym sposobem ? Sądzę, że towar był niezle zwatowany z tad takie pytanie.
Oczy jak pięć złote #DOBRY prąd
  • 3854 / 315 / 0
JohnBravo pisze:
Jestem ciekaw czy można z różnych substancji w proszku zrobić jedną zbitą bryłę/grudke domowym sposobem ?
Podobno to żaden problem. Dlatego zawsze podchodzę sceptycznie do frazy typu - 'w grudach, nie wałkowane'.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Spektometr zabrac :D. A na powaznie to najlepiej zasięgnać opinii, bo zewnętrzne , owszem, mogą sugerować wysoką jakość, ale nie raz się zdarzyła sytuacja gdy kazde kryterium pretendent do miana sztos spełnial, a działanie żadne. takie najgorsze, wilk w owczej skórze.
  • 274 / 12 / 0
Kojarzy ktos metode polegajaca na na uzywaniu papierkow uniwersalnych dołączonych np. do zestawu z akwarium lub tych do badania gleby? Jest taka możliwość? Opierajaca sie na badaniu PH i odczynu
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.