Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Czytalem ze szkoda tego palic bo duzo sie darmuje. Jak więc w końcu jest.
I skąd wiesz że nie mam wolnej zasady(tylko nie wyzywaj od nobów czy cokolwiek)?
Generalnie dociagnalem nosem 1,5mg; drugie tyle spalilem z lufy i cos czuje ale generalnie hujnia. Nigdy wczesniej nie palilem niczego z folii. Sorry jak jestem noobem ale opio to nie moja mocna strona, a zamówiłem od [cut] i chcialem na szybko wypróbować jeszcze przed woodstockiem.
Warn. Zakaz rozmowy o vendorach w wątkach tematycznych.
| 13 |
Możesz spróbować umoczyc końcówkę papierosa w prochu i spalić na jednego macha. Powinno klepnąć. No chyba, że umiesz gonić po folii to zdecydowanie ta opcja lepsza.
A tak poważnie to pal śmiało bo przesadzić z tym przy wapo jest dość trudno, sprawdzałem.
I jeszcze jedno: Jaka jest biodostępność tego przy paleniu? Właśnie spaliłem to co zostało na łyżce i jest lepiej niż sądziłem. Pierwszy raz wziąłem opio tą drogą i chyba tak będę brał częściej, bo nie lubię się kłuć.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.