Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 316 / / 0
Morda zamierza spróbować, ale jak już to IV, bo mięso mnie potem przez dwa dni bolało na tyle, że dłuższe spacery były męczarnia. A ja lubię spacerować.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
Ja walę po przedramionach i trochę poboli, a potem luz, ale mam siniaki w chuj.
W czym rozpuszczasz i na ile ml?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 316 / / 0
A rozpuszczalem w wodzie zwykłej w jakichś 2ml te 15mg. Bardzo mozliwe, że to przez jak zwykle moje zenujaco niehigieniczne i ogółem chujowe podejście do tematu. Ale jak już walę IV wszystko co się da włącznie z lidokaina, to w mięso mi sie nie chce bawić.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
No to paniee. Ja też niekoniecznie higienicznie, ale jakoś to trzymam. Pukawa po dwóch strzałach do wyparzenia, ale tą samą odmierzam i pukam, a tak to psiknę sobie środkiem odkażającym i spokój. Wacików nie używam, zatykam palcem. No jak tak wolisz to tak wal, ale pamiętaj, że mocniej może jechać.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
  • 316 / / 0
No to wiadomo, że mocniej. Zacznę od 15 chyba jak wtedy, aczkolwiek zastanawiam się nad 20.
  • 1889 / 72 / 3
Chciałabym żeby takie dawki mnie zadowalały, a takie to ja walę na dzień dobry teraz. Coś czuję, że A się obkupi w złoto, bo wjadę w mocny ciąg.

~Michael Linnel
  • 109 / 2 / 0
parodiaczlowieka pisze:
Chciałabym żeby takie dawki mnie zadowalały, a takie to ja walę na dzień dobry teraz. Coś czuję, że A się obkupi w złoto, bo wjadę w mocny ciąg.

Moze tolerka ale jak ja mam bardzo duza na mxe (chociaz dobra lubi mi zrobi m hola) i dxm. Wiec myslalem ze tym bardziej 3 meo pcp - bede mogl w duzych ilosciach oralnie - a tu po 4 zamaczonych solidnych palcach w samarce - jadac samochodem jakos pasazer. Nagle urwanie filmu - zdretwienie ciela to juz bym wiedzial ze luz a tu mi pasazerowie auta (klima - upał) ze ze zaczałem sie dusic i cały czas łapczywie powietrze łapac. Psychodela niezla calkiem sie wlaczylem bo pamietalem tylko ze ogladalem cos na smartfonie lizac co chwile z kieszeni palec nasaczon tym specyfikiem, ile tam moglo byc nie wiem sami sobie odp. Fakt, faktem ze twarzy współpasażerów , które znam od dziecka myliłem z jakimiś obcymi ludźmi - podróż niczym sen. Dużo sie działo ponoć chciałem jeść piniądze - dokladnie 5zł %-D w ostatniej chwili mi je wyrzucili - zablokowali drzwi i lezałem ponoc stulony na tylniej podłodze. Trip polegał na tym ze myślałem ze wzieli mnie autostopowicze i jedziemy jakims trabantem albo co gorsza tym 3 -kołowym automobilem dla Inwalidów. siedzac na posadzce cały czas czułem, każdy szczegół i tylnie prawe koło. Nigdy nie zapomne tej przejażdzki myslałem ze rozbijemy sie na pierwszej przeszkodzie albo ten złom rozpadnie sie na setki kawałków i cos mamroczyłem. Czyzby efektem bylem ze kilka dni wczesniej zajadałem sie klonami i piłem % (wtedy nie brałem) ale działaja ponoć bardzo długo. Ale to raczej nie one po prostu ta Arlcykloheksamina jest jaka DZIKA. Pamietam ze film trwał 2h potem otrzeźwiałem i juz na chacie próbowałem przez cała noc wpisac krótkie hasło żeby sie zalogować na lapa -mision impossible . zrezygnowałem i nastepnie od 4 do 10 szukałem w pokoju FENTY wkoncu znalazłem wszystko nawet sprzet ale bez igły i poszedłem spać. A chciałem jeszcze dodać ze wcześniej wziąłem mniej i średni trip - zapomniałem o muzie tak uposledza banke :nuts: PAMIETAM Tylko ze kazdy widziałem każdy pyłek powietrza niczym jakis magiczny pył - nigdzie nie doswiadczylem takiego efektu i bardzo mi przypadl do gustu :cool:
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 425 / 3 / 0
3meo jest dzikie, trzeba przyznac, jednak główny powód to raczej przeogromna dawka %-D
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 2466 / 15 / 0
Wysyła pod skraj manii. Lepiej nie opuszczać domu bo łatwo o przypał. Kumulujac skize z alfy i dowalajac to czuje że lepiej nie wychodzić z domu w najbliższym czasie. Mnie już nawkurwiali bo po nocy schziwoali naschizowani po alfie że ktoś umiera a ten zdrowy jak dąb i huj tam. Tak to jest jak zamiast ludzi to pizdy.

Ćpać nie umieją a do wojska chcą iść jak oni nawet na wojnę nie dojdą lol albo przy ćwiczeniach od wybuchu na atak serca padną
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 21 / / 0
Cut / do takich pytań służy dział sprzedawcy. mr_b
drugie pytanie, czy jesli przez glupote i marnotrawstwo uraczylam sie trip limitem na dxm to ma to wplyw na dzialanie 3-meo-pcp? dodam ze moje przezycia z mxe byly upiorne, jadlam to poltora roku temu a niektore spostrzezenia sprawiaja, ze nie chce mi sie wstawac z lozka
kurcze z opisu wyglada to idealnie, odzyskalam nadzieje na nastepce dxm
Uwaga! Użytkownik akkusativ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.