Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 311 / 14 / 2
Wizz pisze:
bbk pisze:
Właśnie dlatego wspomniałem o obfitej kolacji, by na drugi dzień jednak efekt był porządny, konkretnie przy pierwszej wrzutce, ale wiadomo, że jak mamy zamiar jechać cały dzień lub i kilka, to bez jedzenia ciężko.
NIe ma znaczenia czy lecimy raz czy krótko czy długo.
Obecnosc pokarmu może tylko lekko wydłuzyć czas wchłoniecia substancji.

Wprowadzasz w częściowo pozytywny, częściowo negatywny błąd, bo ma w przypadku 3MMC, biorąc przykład mnie i wszystkich osób mi znanych, które 3MMC próbowały, i to ogromne.
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 867 / 18 / 0
Najlepiej zjesc, poczekac az sie strawi i zarzucic na prawie pusty zoladek.

W czasie ciagu dojadac na sile jakies banany i dopijac wode.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 23 / 1
Euforia naprawdę duża, w związku z tym że nie ma zbytniej stymulacji polecam miks z pentedronem w proporcji 3(metafedron):1(pentedron). Efekty są świetne :)

O miksach piszemy w dziale miksy na drugi raz.
| 13 |
  • 81 / 4 / 0
Ja osobiście muszę bardzo pilnować dawki bo jak przeholuje jak to było ostatnio to mi obraz pływa przed oczami do tego stopnia ze ikonki na pulpicie się ruszają to w prawo to w lewo w górę w dół ale nie tylko to. Osłabienie spore jeśli przeholuje które utrzymuje się z 2 dni.
  • 867 / 18 / 0
W zaleznosci od sortu i tolerki przedawkowanie moze powodowac ''nieszkodliwe'' wylaczenie mozgu na dwie godziny (lekki sort) lub powazne problemy z sercem (ciezki sort).
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Oralnie u mnie nie hula w ogóle (zero, nic). Snif daje 15 minut zabawy i później 8 godzin umiarkowanego Speeda zamiast euforii, a za speedem nie przepadam. Co jest grane? Słaby sort? Jak to możliwe, zw działa tylko sniff?
  • 124 / 46 / 0
Witam,

Po chujowych doświadczeniach z bufedronem postanowiłem spróbować 3MMC. Sort wyglądał ładnie: kryształy trochę większe od kryształków cukru, przezroczyste, białe. Zapach lekko chemiczny.
zapodałem donosowo ok 200 mg. Wejście szybkie znieczulenie górnej szczeki (wyczuwalne na siekaczach) i czuje,że będzie super, a tu chuj. W głowie jakiś rozpiździaj i nieogar, kłopoty z oddychaniem i adrenalinowe pobudzenie (nienawidzę tego). Uczucie pełnego żołądka i chęć puszczenia pawia, nie dałem rady wypić piwa, tak mi nie wchodziło. Nadmienię, że nie brałem żadnych narkotyków od 2 miesięcy. Poddaję się.
Moje doświadczenia z RC to straszna chujnia! Czuje się totalnie wyjebany, zapłaciłem 50 zł, żeby chujowo się czuć... Nie wiem jak wam, ale mnie te gówna wogóle sie nie podobają. 0 przyjemności. Strata zdrowia, kasy i czasu. Niniejszym oświadczam, że czuję się sfrajerowany i mega rozczarowany gównami spod znaku RC i nigdy nie wydam już na to grosza.
  • 1628 / 195 / 0
Bo jesteś idiotą waląc to w nos zamiast zjeść jak człowiek( %-D ) te 200mg i zapodać sobie sniffem jak już zacznie działać ilość, którą czujesz, że potrzebujesz, żeby było dobrze.

Ten związek się połyka. Wiedziałbyś, gdybyś przeczytał trochę tematu. Sorry, taką mamy chemię. To było raz.

A dwa:
Sort wyglądał ładnie: kryształy trochę większe od kryształków cukru, przezroczyste, białe. Zapach lekko chemiczny.
zapodałem donosowo ok 200 mg. Wejście szybkie znieczulenie górnej szczeki (wyczuwalne na siekaczach) i czuje,że będzie super, a tu chuj. W głowie jakiś rozpiździaj i nieogar, kłopoty z oddychaniem i adrenalinowe pobudzenie (nienawidzę tego).
Dostałeś pentedron zamiast 3-mmc to już w ogóle porażka.
  • 124 / 46 / 0
A dwa:
Sort wyglądał ładnie: kryształy trochę większe od kryształków cukru, przezroczyste, białe. Zapach lekko chemiczny.
zapodałem donosowo ok 200 mg. Wejście szybkie znieczulenie górnej szczeki (wyczuwalne na siekaczach) i czuje,że będzie super, a tu chuj. W głowie jakiś rozpiździaj i nieogar, kłopoty z oddychaniem i adrenalinowe pobudzenie (nienawidzę tego).
Dostałeś pentedron zamiast 3-mmc to już w ogóle porażka.[/quote]

Kurwa, co za fiuty! Na torebce jest napisane 3MMC. MMC na pewno nie daje znieczulenia po sniffie?
Jebane chuje mogli mnie zatruć!
  • 1628 / 195 / 0
Mi nie znieczulało nigdy przy żadnym sorcie. W ogóle przeźroczystych kryształków jako 3mmc nie widziałem na oczy nigdy. To był zawsze pentedron.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.