Nie no, jak kto lubi. Może z kodą to fajne, nie wiem.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Poleciało własnie ok 200mg, na później koda została zobaczę czy będzie potrzeba wrzucać, choć można się domyślić :-D
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Jednak wolę 300-450 mg antki. Thio też nie tykam więcej.
Aviomarin i Antidol bieda ale cóż.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Znaczy no można by za dwie dychy jakieś nboomy kupić ale to ryje banie i nie pasuje do kody.
DXMu to on ma jak kot napłakał, chyba, że bierzesz SSRI no to fakt odpada. Gram parasyfu, 20 mg difki
@NLZ a w WoT'a niegrasz może? : P
Po za tym nie da się ogarniać tylu gier mmorpg na raz chyba, że w każdej chce się być mięsem armatnim.
1-2 to max...
New Electro & House 2013 Best Of EDM Mix
https://www.youtube.com/watch?v=_B789lus-JE
Yyy w sumie to to pasuje do stimów a nie kody ale macie. Monster i czekolada znowu
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.