Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 839 / 69 / 0
Widzisz, Opia. Znak od Boga, żeby przestać ćpać :old:
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3732 / 45 / 0
Grzeje. :blush: Choc i u mnie pierdolnelo niezla burza. Szczesciem, od kilku dni jestem osoba zapobiegawcza, w dodatku jako dziecko szczescia znalazlam dwa diazepamy. A tak, juz mowilam.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 609 / 16 / 0
monqe pisze:
punk6 pisze:
@Non, to prawda. Żeby tak naprawdę zdać sobie sprawę z powagi sytuacji, z tego, że albo kończę, albo idę w majkę, musiałam wytrzeźwieć do końca.
I gdzie poszłaś ? W majkę ?

Nie. W trzeźwość.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 742 / 9 / 0
Opia jak mogłaś zgubić 3 tabsy :D?
  • 151 / / 0
@up nie zgubiła , zarzuciła po drodze i nie pamięta :-D (beton wiem)

Weekend dobiega końca , smutek smutek ... Jutro jeszcze w miare ok a we wtorek już wkurwienie. :scared:
  • 1041 / 4 / 0
canonkod pisze:
Opia jak mogłaś zgubić 3 tabsy :D?
Miałam już wyciśnięte z blistrów w kieszeni no i musiały wypaść.
  • 1262 / 17 / 0
Jestem ciekawski ale się powstrzymam bo Wawoj chyba nie chce rozmawiać o tym co się stało.

Nauczyłem się przełykać dawkę terapeutyczną tego choligripu noc, ja pierd. ten smak. Debile a najlepsze komentarze pod produktem na necie, że mogliście dać mniej tego paracetamolu tak z 325mg by wystarczyło i smak inny bo ten woła o pomstę do nieba, chyba kodziarze którzy szukają prometazyny kombinują by poprawili ten syropek by się nadawał do kody. Tzn. Wziąłem go nasennie bo źle śpię ostatnio, nie ma co robić. W sumie to nie ma sił. Idę spać. Jak coś odpier*** to dam znać joł.

Do tamtej gierki wróciłem i się przywitałem: Link w podpisie, nacja BCU jak coś. Nie daję iteemów ewentualnie za relanium ale to żart bo to podchodzi pod propozycję handlu.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 20 / 0
Okej, to w sumie miesiac bez kodeiny. Troche teskno mi do niej, ale wytrzymam. Jak wroce do Polski to chyba bede mogl pol apteki wykupic :-) Tutaj w Angli mialem przyjemny epizod z DHC, ale to jednak nie dla mnie, wole kode. Niedlugo mam payday, wiec zajde po co-codamol, czyli tutejszy Antidol.

Szukalem po aptekach Codeine Linctus, ale nie dostalem nigdzie. 600mg czystej kody w syropie. Sa tylko 2 minusy - zamowic mozna tylko przez neta oraz jako rozpuszczalnik zastosowano tam eter. Nawet soobie nie wyobrazacie jak chujowe to jest do picia.

To tyle. Ostatnio zadko tutaj zagladam. Wiedze mam wystarczajaca, a wypocin wiekszosc nie chce mi sie czytac. Poziom jest nizszy niz kiedys.
  • 2972 / 252 / 0
Hm 3h opio-fazy w robocie fizycznej na 2 pakach kody czy jedzenie.. zgadnijcie co wybierze ćpun :cheesy:
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 151 / / 0
@bestolafeu

W jakiej części UK siedzisz ?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.