I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
monqe pisze:I gdzie poszłaś ? W majkę ?punk6 pisze:@Non, to prawda. Żeby tak naprawdę zdać sobie sprawę z powagi sytuacji, z tego, że albo kończę, albo idę w majkę, musiałam wytrzeźwieć do końca.
Nie. W trzeźwość.
Weekend dobiega końca , smutek smutek ... Jutro jeszcze w miare ok a we wtorek już wkurwienie. :scared:
canonkod pisze:Opia jak mogłaś zgubić 3 tabsy :D?
Nauczyłem się przełykać dawkę terapeutyczną tego choligripu noc, ja pierd. ten smak. Debile a najlepsze komentarze pod produktem na necie, że mogliście dać mniej tego paracetamolu tak z 325mg by wystarczyło i smak inny bo ten woła o pomstę do nieba, chyba kodziarze którzy szukają prometazyny kombinują by poprawili ten syropek by się nadawał do kody. Tzn. Wziąłem go nasennie bo źle śpię ostatnio, nie ma co robić. W sumie to nie ma sił. Idę spać. Jak coś odpier*** to dam znać joł.
Do tamtej gierki wróciłem i się przywitałem:
Szukalem po aptekach Codeine Linctus, ale nie dostalem nigdzie. 600mg czystej kody w syropie. Sa tylko 2 minusy - zamowic mozna tylko przez neta oraz jako rozpuszczalnik zastosowano tam eter. Nawet soobie nie wyobrazacie jak chujowe to jest do picia.
To tyle. Ostatnio zadko tutaj zagladam. Wiedze mam wystarczajaca, a wypocin wiekszosc nie chce mi sie czytac. Poziom jest nizszy niz kiedys.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
W jakiej części UK siedzisz ?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.