Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Testował ktoś czy sól lub wodorotlenek sodu wywoła wynik negatywny po dodaniu do moczu?
  • 19 / / 0
Słyszałem, że kwaśne napoje dają negatywny wynik testu ponieważ zaniżaja ph, gdzie gandzia ma chyba dodatnie, nie mylę się?

Nie radzę wozić cytryny w samochodzie. Mój znajomy tak robił i cytryna mu spleśniała od strony dotknięcia z plastikiem. A gdyby włożyć ją do foliowego woreczka?

Ogólnie o tej metodzie słyszałem od znajomego. Mówił, że sprawdzone, lecz ufać ludziom w XXI wieku...
  • 545 / 8 / 0
Obniżanie ph nie działa. Sprawdzałem. To mit z kwaskiem i cytryną. A może pierwsza generacja testów to dała się tak oszukać, teraz nie liczcie na to. NIE MA SZANS.
Luk.low@interia.pl
  • 1 / / 0
A czy dasię oszukać multitest na wykrycie kokainy?
  • 133 / 2 / 0
metiopropamina w multitescie pokaze dodatni wynik? Jak dlugo bedzie wykrywalny? I co zrobic zeby nie wykrylo?
  • 230 / 13 / 0
Czy warto bawić się w oszukiwanie testów na mocz/ślinę, jeśli osoba zajarała jednorazowo dopalacz (śruba turbo, tam jest z tego co wiem AM-2201), nie paląc nic wcześniej (tj.przez rok)? Czy to wyjdzie jako THC, czy może rozłoży się szybciej niż po 30 dniach?
Bo po co komplikować sobie dziwne rzeczy?
  • 462 / 7 / 0
@pz3e:

Przynajmniej dla trawy po takim okresie bez palenia jednorazowa akcja powinna być niewykrywalna do max 10-12 dni, o ile nie dopalałeś non stop przez kilka h, więc przy 30 dniach ja akurat szedłbym spokojnie na test. A z samą wykrywalnością nie pomogę.
  • 17 / / 0
Ja miałem analizę moczu w laboratorium szpitalnym po zatrzymaniu przez policję. Byłem pod wpływem 3-mmc i tylko 3-mmc spożywałem przez ostatni rok przed tym zdarzeniem. Badanie wykazało obecność w moim moczu amfetaminy, metamfetaminy, ecstasy oraz kokainy.
  • 1 / / 0
kwas cytrynowy (w proszku) nie działa na test apteczny do wykrywania THC w moczu, niestety. :huh:
  • 704 / 5 / 0
W związku ze znajomą:
Pentedron, bufedron po 150mg
etylofenidat około 70g
5-mapb 70mg
GBL 5ml
Wszystko poszło tydzień temu. W przyszłym będzie miała być może testy.

Jest jakakolwiek możliwość, że coś wykryje?
Jeśli tak - jak zminimalizować to ryzyko?
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.