Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 190 / 2 / 0
Mozna - zaczyna dzialac szybciej i czuc wejscie.
  • 609 / 16 / 0
Można, pod warunkiem, że nie będzie to alprazolam z leku o nazwie Zomiren SR, ponieważ jest to wersja retard.
Ci, którzy podawali sobie Zomiren SR donosowo, utrzymują, że nie działa podany w ten sposób.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 691 / 54 / 0
Wiem, że to nie ten wątek, ale pośrednio też pasuje. Alpra już wiem, że można, a Clonozepam?
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 190 / 2 / 0
Clonazepam tez mozna.
  • 2 / / 0
Szczęśliwe życie nosi wzór C17H13ClN4.

Nieszczęśliwe gdy miesięczne ciągi kończą się na zimno i jest biedaszyb jak we Wałbrzychu
  • 1709 / 11 / 0
Alprazolam. Wczoraj załatwiłem 60mg alpry , myślałem na jakiś nawet dłuzszy ciąg ale mój "ciąg" trawał ...4 godziny :cheesy: a do lekarza poszedłem po 6 piwach. Także da sie tylko pizdusie niektore z forum maja z tym prolem. Moja wizyta trwała 2 miuty + tramal setki.

Ogarnijcie sie, wchodzisz, dzień nobry komplemencik "ale dzisiaj Pani rozprpmieniona" :-D i dwie miuty wychodzisz z "zestawem ćpuna" %-D
  • 4 / / 0
Warto załatwiać Xanax, zamiast Afobamu, Zomirenu, czy Neurolu? Xanax o jakieś 10 zł droższy, ale tabsy 2mg... Jest jakaś różnica w działaniu?
  • 950 / 42 / 0
Xanax jest 2 razy droższy od Alproxu, który ma fajne pudełeczko, szczególnie sprawdzające się w razie potrzeby dzielenia tabletek. Zomiren czy Afobam podobna cena, tak czy siak - za duża. Xanax jest słodki i z przyjemnością pakuje się go pod język. To jedyna zaleta. Nie odczułem ŻADNYCH różnic testując wiele zamienników w tym samym czasie. Jedynie najtańszego chyba - Alpragenu - nie miałem okazji jeść. Domyślam się, na podstawie doświadczeń z różnymi zamiennikami różnych benzo czy z-drugs, że różnicy w działaniu by po prostu nie było. Tu i tu jest alprazolam i chuj.

edit - aha, 2mg. Xanax 2mg niecałe 8 pak? Alprox 1mg - 20zł. Razy dwa - 40zł. Teraz sprawdź cenę Alpragenu i sam się zastanów.
  • 112 / 5 / 0
afobam to lipa nie ma prawie zadnego dzialania "upierdalajaco-relaksujacego", polecam Xanax dziala jak prawdziwa Alpra w tabletce, ale bardziej uzaleznia bo sie fajnie wkreca i wspaniale dziala. Mam w domu oba w dawkach Afobam 0,5mg i Xanax 1mg. Po 1,5mg z kazdego Xanax dziala, afobam nie, wniosek jest prosty bierz Xanax, a nawet o przedluzonym dzialniu jest SR
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 950 / 42 / 0
Cuda na patyku... Nie ma żadnej różnicy, psychika raczej odgrywa rolę u ludzi, którzy gdzieś tam od kogoś usłyszeli, że tylko iksy działają.
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.