Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Uznałem, że mało, więc zaopatrzyłem się w 50g. Trzy i pół opakowania już zjadłem, 3 godziny temu, póki co nic. Na pusty żołądek, w bombkach, jak pan bóg przykazał. Przy okazji odkryłem u siebie naturalne predyspozycje do gały, bombki mogłem robić tak duże, że 35g zmieściłem w 5. (hehe) Generalnie dalej bardzo słabo, oczy trochę ciężkie, łóżko ciągnie, a perspektywa siedzenia dalej wyblakła. Może to przez to, że jestem 22 godziny na nogach. W każdym razie, gałospece moi drodzy, dorzucić pozostałe 15? Czekać jeszcze sporo czy dać sobie spokój i poszukać w pokoju czegoś magicznego w mniejszych dawkach?
Gałkę próbowałem tylko raz dawno temu, poza przyjebaniem i rozluźnieniem nie poczułem nic ciekawego. Na minus zaliczyć też trzeba strasznie długi czas działania. Jeszcze na 3 dzień miałem czerwone gały.
Czy gałkowa faza może być bardziej zbliżona np. do MJ czy to po prostu tani przyjebywacz? :-D
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
W porównaniu do DXM, który jest typowym dysocjantem, jest to może 1/1000 takiej dysocjacji jakiej można doznać po DXM.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Zgaduję, że ostrzeżenia dot. Prymata były słuszne, pic na wodę. Niestety w sklepach obok nie było nic innego, a karton z kamisem - pusty.
Był też jeden mega negatywny efekt. 3 dniowe tragiczne zatwardzenie. Największym problemem bylo, że zauważyłem je dopiero trzeciego dnia po obiedzie, a to ile zjadłem drugiego to też można by epopeję napisać. 6 godzin udręki i męki, zacząłem się bać żarcia z maka, którym się dzień wcześniej opychałem. Radość po finalnym wysraniu się była lepsza od wszystkich wejść i opiatowego ciepełka, polecam.
Gałka muszkatołowa - i gówno może cieszyć!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.