4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 3 / 0
Nie sprawdziłem. Nie wiem co to, nic mnie już w naszym pięknym kraju nie zdziwi, wole się upewnić ;)
  • 4 / / 0
Witam. Ostatnio zakupiliśmy ze szwagrem od jakiegoś tam osiedlowego typa substancje sprzedawaną jako mefedron w dużym białym krysztale.Kryształ elegancko rozkruszał się na pył. Po snifie tak na oko 200 mg początkowo drętwienie i ból połowy głowy (brak jakichkolwiek konsekwencji dla nosa na drugi dzień), po chwili wjazd mega przyjemnego nieogaru, stymulacji jak po najlepszej fudze, duża euforia, lekka empatia, chęć do gadania, działania, tańców itd. itp. po około godz. faza sie wycisza znika euforia pozostaje przyjemna stymulacja. Idealnie komponuje się z alkoholem,. Dorzutki równie przyjemne tylko mniej intensywne. Praktycznie zero konsekwencji na drugi dzień, ze względu na możliwość zaśnięcia po około 4-5 godz od ostatniej krechy Ideał. Co to mogło być? Bo ten typ od którego to braliśmy już tego nie ma, i nie wie czy będzie miał a zapytany o nazwę substancji stwierdził, że to chyba mefka. Koszt 60pln za solidną sztukę i to mi do mefki nie pasuje. Żałuje, że nie zrobiłem zdjęcia kryształowi, to może by trochę pomogło w identyfikacji. Czekam na sugestie od Was co to mogło być? Pozdro
  • 3900 / 245 / 13
Może jakieś benzofurany? Wiesz, z tego co podałeś to nie można nic powiedzieć.

Postaw się w sytuacji tego dila; MDMA to banner reklamowy, teraz trzeba pod tym szyldem dać coś wmiarę podobnego, żeby ludzie za szybko nie wpadli, że to nie jest MDMA, więc co można dać? Coś co nie jebie, coś co działa serotoninowo (doustnie) i żeby to nie było 30min-1h tylko raczej 2-6h, no i teraz możliwości:

-Benzofurany - zazwyczaj jebią, ale można kupić też bardzo czyste, niejebiące; dawkowanie też może być w niektórych przypadkach niższe od MDMA, więc można rozdupić i cena się zgodzi.
-3MMC - też działa serotoninowo, jest tanie i nie jebie
-4,4DMAR - j.w., ale nie wiem czy to czasem nie jebie, bo nigdy nie interesowałem się tym

plus rozmaite miksy powyższych, no i pewnie pominąłem jakieś możliwe opcje;

Zatem sam widzisz, że tak łatwo tego nie odgadniesz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 126 / 3 / 0
Kryształy są dość spore i są raczej jedną substancją. Wczoraj po minimalnych testach dość ciekawe samopoczucie. Dla dobra nauki - za pare godzin zdam relacje z bombki ~70mg, może coś poklepie.
  • 506 / 12 / 0
@zuraw1986

Zapewne 3-MMC (mefedron to 4-MMC).
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 4 / / 0
Nie napewno to nie było 3mmc bo miałem kiedyś przyjemność konsumpcji tego związku. A poza tym ta substancja której poszukuje klepała solidnie przy sniffie a 3mmc nie ma tekiej właściwości.
  • 1854 / 217 / 37
Mnie niektóre sorty klepały o dziwo dobrze podawane tą drogą administracji.
  • 126 / 3 / 0
3,5h działania po bombce+dociągu nieznanej, dość małej ilości. Duuża stymulacja, jest przyjemnie. Szczena lata. Jakiekolwiek nowe idee ;?
Thanks! :retarded:
  • 3523 / 56 / 0
noseczeg pisze:
3,5h działania po bombce+dociągu nieznanej, dość małej ilości. Duuża stymulacja, jest przyjemnie. Szczena lata. Jakiekolwiek nowe idee ;?
Thanks! :retarded:
Nie wiem co zjadłeś, na pewno jakiegoś RC, ale na drugi raz dowiedz się z jaką substancją masz do czynienia, a dopiero później szamaj. Przez takie praktyki jak zaprezentowałeś ludzie lądują w szpitalach, a w TV znów powiedzą jakie to dopalacze są bllleee.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3900 / 245 / 13
Dobra i tak powiedzą, a jak nie będzie o kim to się ochotnicy znajdą, jak nie do wylądowania w szpitalu to przynajmniej do napisania fantazyjnego artykułu. 3,5h działania - może to zwykła amfetamina?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.