Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2652 / 382 / 0
Może zrobić. Zależy też od częstotliwości dorzucania, innych substancji, które brałeś wcześniej lub w trakcie, Twojego samopoczucia w tym dniu, ewentualnego osłabienia i innych czynników. Czasem jest również tak, że mniejsza dawka substancji działa silniej, niż większa.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Senky pisze:
Panowie, moglibyscie mi powiedziec jak to zazyc oralnie? pytanie laika wiec jak mozecie to nie piszcie ze bombka czy cos tam tylko wyjasnijcie jasniej
Nie mogę uwierzyć,że ktoś pyta o takie rzeczy :-D Ja sypię kryształki na łyżeczkę połykam i popijam wodą, jeśli chodzi o bombki to nic prostszego.Zawijasz proszek lub kryształki przed połknięciem w papierek aby nie czuć smaku.
  • 1817 / 107 / 0
Nie pisz mu ze zwijasz w papierek,bo sobie pomyśli ze w taki papierek jak po cukierkach,foliowych :-D .Mając na myśli papierek mówi o kawałeczku np.jednej czy dwóch warstw chusteczki higienicznej,zawiniętej w taka bombkę.względnie kawałeczek papieru toaletowego.
  • 3206 / 175 / 0
Senky pisze:
Panowie, moglibyscie mi powiedziec jak to zazyc oralnie? pytanie laika wiec jak mozecie to nie piszcie ze bombka czy cos tam tylko wyjasnijcie jasniej
Kup sobie bletki w kiosku; wyciągasz jeden taki papierek, urywasz 1/4 wzdłuż i wyrzucasz, a do tych 3/4 wsypujesz narkotyk i pakujesz, potem możesz poślinić ten klej, żeby całość się trzymała. Trzeba się wprawić. Do pojedynczej bletki nie zmieści się więcej niż ok. 200-250mg popularnych narkotyków, czasem lepiej jest zrobić dwie mniejsze.

Tutaj masz opis z obrazkami:

http://www.synchronium.net/2010/05/06/h ... ke-a-bomb/
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
wielkie dzieki panowie

Moja babcia zwykła rzec "podziękujesz, jak zjesz" %-D p@
  • 38 / / 0
ja biore sobie kapsulke po jakis odzywkach, wywalam srodek i wciskam
250-280mg 3mmc~ wchodzilo do takiej jednej zwyklej
  • 55 / / 0
Ja już polubiła smak 3mmc. Nalewam odrobinę czystej wody do szklanki i piję bo wtedy organizm od razu wie i już się cieszy zanim się jeszcze zacznie. Jak ktoś nie lubi smaku to ja pamiętam że zaczynałam od kakałka jest bardzo słodkie i zabija smak. Chociaż mleko średnio pasuję więc może lepiej jakiś słodki sok do rozpuszczenia z wodą albo jak też kiedyś zdażało mi się pić w szklance z wodą cukrem i cytryną w formie lemoniady.

Ale żeby robić bombkę z chusteczki higienicznej toż to barbarzyństwo:D
Jestem na gieblu.
  • 677 / 2 / 0
Hehe ja mam zupełnie odwrotnie.
Nigdy bym nie wypił 3-MMC w wodzie, soku czy wódce , ponieważ na samą myśl o tym smaku przechodzą mnie oobrzydliwe dreszcze. Piłem kiedyś raz i rzeczywiście szybko sie wchłania i wgl elegancja ale kosztem wykrzywienia mordy na początku, kurwa nie chce czuć już tego smaku, widocznie przeszkadza mi to bardziej niż innym :P
Natomiast w bombce z jednej warstwy przy sprawnym a zarazem banalnie prostym zawinięciem nie czuć smaku, łyk i też bardzo szybko wchodzi choć nie tak szybko jak pomysł wyżej. Czuje jednak wtedy moment "otwarcia" sie tej bombki w żołądku i mój organizm reaguje wtedy chwilowym dyskomfortem albo odruchem wymiotnym (15-20) sekund i zaczynam czuć narastanie pozytywnych efektów :)
W kapsule ogólnie ładuje sie najdłużej choć moim zdaniem najłagodniej wchodzi , tamte dwa sposoby są bardziej inwazyjne.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
Metoda na najszybsze wejście oralem:

Musi Ci się chcieć pić, w szklance takiej 200ml nalewasz 3/4 piwa i rozpuszczasz w tym 3-MMC. Wypijasz duszkiem i po 7-8 minutach czujesz, że wchodzi i to bardzo mocno. %-D

Nie wiem czemu, ale koniecznie musi być browar, a nie jakiś soczek. We wszystkim innym niż piwo wchodzi po 12-13 minutach i wejście jest bardziej rozciągnięte w czasie.
  • 3523 / 51 / 0
To ja jestem jakiś iny bo czuję działanie dopiero po ok 20 minutach i nie bawię się w żadne bombki gdyż smak papieru też jest chujowy. Sypię na łyżeczkę i siup do gęby
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.