raven gray pisze:A można po prostu to zjeść? Czy zadziała? Czy tylko z iMAO?
Jak masz HCL to przerób na freebase, przepis był w tym wątku kilka razy.
A jak tą drugą formę - to po prostu pal, nie kombinuj :).
Za pierwszym razem wziąłem maoi 5mg sele + jakieś 15-16mg 5meo. Chwilę się rozkręcało ale po godzinie było miło :D
Znaczy, miło, zależy jak komu leży, dość ciężki trip, mroczny lekko, zaciemniony park... Ale fajnie było, po powrocie do domu jeszcze dobre 4 godzinki mnie ładnie robiło. Prawie jak Pharmahuasca :D
Ogólnie całość tripka oceniam na 6/10, zawsze mogło być bardziej kolorowo pluszowo ale ogół pozytywny.
Teraz usłyszałem, że najlepiej "wapować" 5meo z folii czy jakiegoś tam urządzenia. No to spróbowałem.
Dziś przerobiłem ok 40mg wapująć (raczej w dobry sposób) i nie odczuwam takich zajebistych efektów jak po miksie oral + maoi. Teraz 4/10.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Tak a propos mroczności tejże trypty, z mojej strony Trip Report o tym, jak musiałem swojego kumpla pacyfikować kiedy chciał zamordować ludzkość myśląc, że tak naprawdę nie istnieje...
Ja tam polubiłem tę substancję. Profil działania na zasadzie ||sniff- 5 minut czekania - jebut - 20 minut ostrego tripa - jebut - trzeźwość, bez jakiegokolwiek afterefektu|| cholernie mi się spodobał. Ale nie wszyscy chyba są gotowi na takie zabawy...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.