raven gray pisze:A można po prostu to zjeść? Czy zadziała? Czy tylko z iMAO?
Jak masz HCL to przerób na freebase, przepis był w tym wątku kilka razy.
A jak tą drugą formę - to po prostu pal, nie kombinuj :).
Za pierwszym razem wziąłem maoi 5mg sele + jakieś 15-16mg 5meo. Chwilę się rozkręcało ale po godzinie było miło :D
Znaczy, miło, zależy jak komu leży, dość ciężki trip, mroczny lekko, zaciemniony park... Ale fajnie było, po powrocie do domu jeszcze dobre 4 godzinki mnie ładnie robiło. Prawie jak Pharmahuasca :D
Ogólnie całość tripka oceniam na 6/10, zawsze mogło być bardziej kolorowo pluszowo ale ogół pozytywny.
Teraz usłyszałem, że najlepiej "wapować" 5meo z folii czy jakiegoś tam urządzenia. No to spróbowałem.
Dziś przerobiłem ok 40mg wapująć (raczej w dobry sposób) i nie odczuwam takich zajebistych efektów jak po miksie oral + maoi. Teraz 4/10.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Tak a propos mroczności tejże trypty, z mojej strony Trip Report o tym, jak musiałem swojego kumpla pacyfikować kiedy chciał zamordować ludzkość myśląc, że tak naprawdę nie istnieje...
Ja tam polubiłem tę substancję. Profil działania na zasadzie ||sniff- 5 minut czekania - jebut - 20 minut ostrego tripa - jebut - trzeźwość, bez jakiegokolwiek afterefektu|| cholernie mi się spodobał. Ale nie wszyscy chyba są gotowi na takie zabawy...
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.