Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Tylko teraz mam dylemat.
Przed zakupem takiej ilości trzeba to przemyśleć, a w tym potrzebne jest doświadczenie (czego nie mam). Wcześniej używałem tylko metody STB i w sumie rezultat miałem w porządku tylko że z uzyskaniem czystej porcji (miałem brązowe) było trudno, możliwe że to wina formy jaką zamówiłem, mianowicie proszku. Czy mogę kupić korzeń w dowolnej postaci? Nie jestem pewien czy szarpany korzeń odda wszystko w tej metodzie. Wziąłem się za STB ponieważ wydaje się najprostsza, chociaż gdyby ktoś miał jakiś ładny link do sprawdzonej innej metody... nie pogardzę. W sumie jakakolwiek rada będzie bardzo pomocna ponieważ ekstraktacja takich rzeczy to dla mnie nowość.
Jakieś sugestie co do kupna?
Ewentualnie tak jak robiłeś: robisz "ciasto" ze zmielonego korzenia i papki wapiennej, po czym ekstrahujesz bezpośrednio benzyną, ale pierwsza metoda jest dużo "czystsza" i wydajniejsza.
Przy STB z bardzo niskim pH duża część DMT ulega utlenieniu do oleistego, żółtawego oxy-DMT, które da się wyciągnąć ksylenem lub limonenem - benzyną nie da rady.
byłbym wdzięczny V
Scalam. dsn
Jeśli wysłaliście wiadomość to wyślijcie jeszcze raz bo zapomniałem że mam nieaktywnego maila.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.