soundtrack z kill bill 1
kradnij kradnij kradnij kradnij kradnij to ale potem skasuj, bo policja cie zlapie :)
ADIT: macie tutaj http://s005.wyslijto.pl/index.php?file_ ... 8898253039
...A polecam tez Paula Oakenfolda, w szczególności pierwsza płyte "New York" - zapuściłem podczas wyjąktowo dalekiej podróży z Ayahuascą i dotąd jak to słysze to mnie wykręca ]
Ja już mowa o starym Oakenfoldzie to coś mam... może już słyszałeś, a może nie... w każdym bądź razie klasyk goa... Enjoy
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Foley Room - ta płyta urwała mi łeb i wyrzuciła go gdzieś... no właśnie gdzie...
Kitchen Sink... jak słucham tego kawałka to czuję że się skurczyłem i jestem zgrzybioną mrówką, łażę po swoim domu i odwiedzam w nim... kuchnię... tylko skąd wzięły się w niej zakurzone słoiki pokryte pajęczynami?
Serio!!!
GhostOfTheSun pisze: Amon Tobin... definitywnie do psychdelików....
Foley Room - ta płyta urwała mi łeb i wyrzuciła go gdzieś... no właśnie gdzie...
Kitchen Sink... jak słucham tego kawałka to czuję że się skurczyłem i jestem zgrzybioną mrówką, łażę po swoim domu i odwiedzam w nim... kuchnię... tylko skąd wzięły się w niej zakurzone słoiki pokryte pajęczynami?
Serio!!!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.