Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 1 / 0
Ja tam polecam miks sporej dawki kody z małą dawką dxm i hometa, NIEBO :)

[scalono - @PT]

Ile Zolipiodemu przy tolerce 600 mg kody i 75 mg hydroksyzyny warto sobie trzasnąć? Nie chce przesadzić :)
no i w pizdu i wylądował
  • 425 / 4 / 0
Czy etiozolam wzmocni działanie kody? Tak np.1mg przed. Zero tolerki na oba.
  • 3 / / 0
Moje przypadkowe odkrycie ciekawego mixu, może komuś się przyda:
Mirtagen 15 jedna tabletka na noc, rano lub później kodeinka w ulubionej ilości plus DXM do max 450 mg
Niestety totalnie nie znam się na chemii i farmakologii więc nie wiem jak to jest, ze jest przyjemnie :-) mirtagen to antydepresant na receptę dość chętnie wypisywany, przez psychiatrow (przerobilam ich więcej niż ustawa przewiduje) pomaga też na bezsenność. Od rodzinnego też można dostać receptę po opowieści o złym nastroju i śnie z odpowiednią miną, sam w sobie nie uzależnia, mi nawet kiedyś poprawiał dosyć nastrój (leczą się na depresję od kilku lat). Ale owo połączenie mi pokazało nieco czwartego wymiaru :D minus oprócz recepty to cena- u nas NFZ takich luksów nie refunduje, trzeba wydać ok 23 zł za 28 tab. choć dla mnie to jeszcze znosne. Istnieje pod innymi nazwami ale cena podobna.
I jeszcze jedno: lepiej uważać z DXM za pierwszym razem, 450 to max.
'Żreć zeszłoroczne igliwie- gorzkie gorzkie gorzkie!' J.D.
  • 51 / / 0
chce zarzucić 150 dexa przed i 450 kody, i do tego 1mg klona, gdzie tego klona wcisnąć? przed? na peaku? czy może wziąć połówke przed i połówke na zjezdzie?
szukałem na ten temat jakichś informacji ale nie znalazłem żadnego wartościowego posta

edit: dobra nie ważne, wezme dexa przed kode i na peaku kody 1mg klona
  • 992 / 17 / 0
tripreporter pisze:
Jak sie sprawuje koda z maczankami (am-2201)?
Trochę po nie wczasie odpowiadam, ale może komus się przyda.

Otóż nie jest dobry, miks am-2201 z kodeina, przynajmniej w moim odczuciu. Otóż kannabinoid ten przebija działanie kodeiny i w ogóle rąbie jej działanie. Są kanna które pasują do kodeiny, dobry jest UR-144... i w sumie nie pamietam by jakikolwiek kanna dobrze się z kodeiną miksował. Zwykła MJ to tak, dobry miks. Bardzo dobry. Maczany rujnują działanie, znika klarowność kodeiny, nie czuć ugrzania tylko ostre upalenie. Na plus jest to, że nie ma paranojek żadnych. Ale to raczej wzmacnianie działania kana a nie kodeiny. Od biedy można zapalić 1/3, 1/4 tyle co zazwyczaj.

Najlepszy miks, to zmęczony organizm moim zdaniem. Jakieś zwały, kiepskie stany emocjonalne, kodeina wtedy robi przynajmniej mnie dużo lepiej. Niewyspanie też. Byleby wątroba działała.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 27 / / 0
kodeina zapita sokiem grepfrutowym a na afterglow piwo - to bardzo dobry miks ;). Tylko bron boze bez paracetamolu.
  • 2652 / 382 / 0
Keeda pisze:
Czy etiozolam wzmocni działanie kody? Tak np.1mg przed. Zero tolerki na oba.
Tak, ponieważ etizolam działa depresyjnie na OUN, jego działanie nałoży się na działanie kodeiny.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
ktos wie czy mozna zapodac kodeine jak jest sie na neuroleptykach? aktualnie jestem na 100 mg klozapolu (klozapina) chcialbym sobie przygrzac i nie wiem czy mozna to laczyc .
http://www.youtube.com/watch?v=AhmLHRCV3KU - Jakos to bedzie ;)
  • 2652 / 382 / 0
Można, jednak w rozsądnych dawkach ponieważ nasila się depresja oddechowa. Jako że neuroleptyki działają depresyjnie na ośrodkowy układ nerwowy, nasili się również sedacja.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Mam pytanko ,czy mixowaliście kiedyś Kodeine z MXE?
I dużo zdrowia życzę, bo tego nam potrzeba :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.