Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Najwięcej ulży kodeina. Aviomarin jako średnia antyhistamina coś pomoże.
Zreszta masz wszystko w "odstawianiu" - poczytanie nie zaszkodzi, choć teraz pewnie nie będzie to łatwe.
Jak się czujesz>?
Ja w ciągu 2 letnim już jestem i nawet przy redukcji gówno by ten aviomarin dał. Po allertecu (2x 10mg na noc) miałam pierwszą od niepamiętych czasów przespaną w całości noc - żadnego wybudzenia przez 6 h - to było kurwa niesamowite, kto w temacie, ten wie o co chodzi... No to... jak się kolego czujesz? :hug:
oczywiscie polecam branie razem :)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Wziąłem kodeine z avio, szybko zrobiło się lepiej, teraz piję drugiego browara i nie jest tak źle, ale w sumie to nie chciałbym się dziś nikomu pokazywać, bo wyglądam strasznie, zresztą zero rozmowy, choc nie powiem alko dużo pomogło.
Czy suplementacja wysokich dawek magnezu, b6 czy witaminy c nie kłóci się w żaden sposób z alko?
Mógłbym bardzo porównać ten stan do zjazdu po ketonach - dziura w głowie ii zmęczenie psycho-fizyczne, do tego cevy i halucynacje słuchowe(?).
Niestety marię już spaliłem, będę się ratował browarami i suplementował, postaram się wyspać, bo wiadomo jak jest to ważne. Wcześniej spalem po 8-10h na dobe, a przy gblu po 4-5 na 2-3 razy.
Czuję, że gdybym miał klony/Flubromazepam to przeszedłbym naprawdę lekko przez to wszystko, no ale jak się jest idiotą
Oby nie było gorzej, postanowiłem wykorzystać tą sytuację i dać sobie spokój z GBL. Wczoraj rano jeszcze pisałem maila po vendorach, a teraz nawet nie chcę.
Czytając wasze posty i opierając się na własnym doświadczeniu w ostatnich dniach, takie branie 24/7 nie ma sensu. GBL robi się kapryśny, raz fajnie, super, euforia, a innym razem po tej samej dawce ląduje głową w kanapkach na talerzu.
GBL - Filtr różowych okularów na życie.
Myślę, że z browarami jakoś przeżyję,
Redukcja powolna dawki? Tak będę powoli zjeżdzał, najpierw zapewniałem siebie samego gdy zostało 50ml, potem 40, 20, 10ml...no i obudziłem się rano z pustą butelką.
Muszę zrobić koniecznie przerwę, żeby nabrać dystansu do tej substancji i starać się to ogarnąć. Wbrew pozorom jest to jednocześnie bardzo dobra, a jednocześnie niebezpieczna substancja.
Dobrze, że wczoraj zaopatrzyłem się w prawie wszystko co trzeba, vo o niektórych rzeczach zwyczajnie zapomniałem.
@Angry
Biorę aviomarin, ale nie wystarcza, jak pisałem zarzuciłem kode, która sama w sobie powoduje u mnie wyrzut histaminy, zjadłem 5 tabl. w różnych odstępach czasu i cały czas czerwony jestem mocno, razem z gałkami, ale tu dochodzi też kwestia mj.
Apapu Noc wolałbym unikać ze względu na paracetemol, a jak pisałem będę się ratował alko w trudnych chwilach.
PS - Musi być nienajgorzej bo napisałem długiego posta, a tak to nawet bym pewnie nie wszedł jakby było bardzo źle
Z jednej strony dobrze, że tak wypadło, że jest weekend, bo gdyby to był normalny dzień tygodnia to już by poszło zamówienie, a ja pogrążyłbym się w dalszym ciągu.
Apapu Noc wolałbym unikać ze względu na paracetemol
tak sie konczy zabawa kiedy sie bierze cos bez opamietania a nie wiem sie nic o mechanizmach dzialania :d
ratuj sie narazie ta koda i alko i lec po antyhistaminy i na boga czytaj do kurwy nastepnym razem zanic cos wezmiesz...
bo moze to sie skonczyc ciezkim atakiem anafilaktycznym i na tym ze karetka bedzie cie zabierac z domu a potem bedziesz pisal co to ci GBL nie zrobil i jaki on zly niebezpieczny i hujowy :D
hennessy pisze:Ekstrakcję difenhydraminy robi się tak samo jak np. kodeiny z antka.Apapu Noc wolałbym unikać ze względu na paracetemol
Angry rozumiem ze polecasz te z I generacji bo one maja usypiajace dzialanie i przekraczaja bariery krew-mozg? :listen:
Hmmmm, moim zdaniem najlepiej byloby robic tak - jesli mimo odstawki nie chce sie robic wolnego to: rano cos z piperydyn (lek ALLEGRA zawiera np feksofenadyne, ktora ma niby lekko pobudzajace dzialanie ale jesli nie chcesz siedziec na dupie i czekac tydzien az skret sie zmniejszy to czemu nie) + wieczorem wszystko co umozliwi spanie czyli Allertec albo Avio a najlepiej to jednak baclo :( albo chociaz hydroksyzyna (co prawda dziala jak ona czesciowo certyzyna ale hydroksyzyna jest super w tej kwestii, przerobilam)
apap noc swietnie radzi sobie z jakims roztrzesieniem nerwowoscia itp po GBL/GHB
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.