a jak nasze Polskie 5-EAPB :-) ?
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Przez trąbę weszło dosyć szybko - poszedłem zajarać szluga, jak wróciłem było już nieźle. Z grubsza porównywalne do MDMA. Nie będę się rozwodził nad smakiem splywu, bo to kwestia gustu, a mnie akurat mało co obrzydza.
Po 2h dorzuciłem kolejne 125mg, tym razem całość w trąbę.
Muszę przyznać, że to już była dla mnie dawkagraniczna, bo w pewnym momencie zrobiło się nieprzyjemnie. Zwróciłem całą colę, którą sączyłem w tym czasie i cały czas mnie mdliło. Położyłem się spać i odpadłem dosyć szybko.
Na drugi dzień zjazd jakiego świat nie widział... Próbowałem wypić browarka, ale po kilku łykach czułem, że wątroba krzyczy: wyluzuj stary, jeszcze nie przerobiłam całego gówna z wczoraj...
Smarkanie żółto-zielonym glutem z krwią przez jeszcze dwa koleje dni...
TommyHilfiger7 pisze:byly przypadki
@up
chyba każdy by się przekręcił po połowie grama benzofuranów...
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.