ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
O tym żwiązku opowiadają się osoby mieszkające w UK lub które były w UK

a jak nasze Polskie 5-EAPB :-) ?
  • 203 / 8 / 0
Ja polecam z całego serca, zwłaszcza osobom które palą syntetyczne kannabinoidy w ciągu. Kółko które przyjąłem ważyło 100 mg i miało kolor czerwony. Do tego duża ilość czystej zasady BB-22, palonej z tytoniem w formie skręta. Pierwsze efekty działania 5-EAPB zauważalne po około 30 minutach to lekkie drganie obrazu oraz szczękościski aka machanie mordą. Ten miks skutkuje jakby opiatową rozkoszą, jednocześnie speedując jak słabe białko (przynajmniej u mnie). Przyśpieszony czas reakcji organizmu, to w mojej opinii wina lolka. Kolejne lolki fajnie podtrzymywały fazę, która po ~3 godzinach oklapła pozostawiając lekkie rozdrażnienie i delikatną dysocjację. W mojej ocenie to fajna zabawka do mixów, ale sama w sobie nie oferuje efektów adekwatnych do ceny.
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 19 / / 0
Cóż testowałem ostatnio to 5 eapb w postaci tabsów i musze powiedzieć że sie troche zawiodłem nie ma nawet podlotu do 5 mapb które było jak dla mnie idealne i jako jedyna substancja działało na poziomie MDMA. Tabletki od znanego vendora po 2 naraz było aż za mocno ale nie przyjemnie tylko lekka psychodela i nieogar plus jeszcze cały czas było mi nie dobrze co skończyło się wymiotami... Nie mam pojecią dlaczego akurat na mnie tak dziwnie podziało bo ludzie porównują to do 5 mapb które na mnie działa wyśmienicie...
  • 6 / / 0
125mg pół na pół oral/sniff będzie dobrze, czy lepiej inaczej? Ok. 80kg wagi, średnie doświadczenie z różnymi wynalazkami.
  • 1 / / 0
Totalna rozwalka, po amf 100mg sniff, 40 min lezalem i bylo pieknie( bardzo podobne do MDMA) Ale potem ten zjazd szczekoscisc, i problem z snem daje sie w znaki. dzialanie na + czas za krotki, zjazd ZA DUZY. warto stestowac jak sie nie ma co robic.
  • 234 / 7 / 0
Kwestie osobnicze lub w duzej mierze amf spowodowala zwiekszony zjazd po EAPB... w Piatek zarzucilem 175mg + 75mg jako dorzutka gdy peak sie rozpoczal - szczekoscisk w zupelnosci do opanowania, po ustaniu dzialania ktore nastepuje wyjatkowo szybko przy tym zwiazku sen nie stanowi problemu, a jak juz masz jakies benzo (eti lub nawet 8-10mg flubroma da rade) to w ogole blogoslawienstwo... Na Twoim miejscu zamiasgt amf zmixowalbym to z mala dawka etylofenidatu (nie wiecej jak 25mg)... Tyle ode mnie. Pozdro
:heart:
  • 6 / / 0
Testowałem tak jak wyżej napisałem, tj. 125mg pół na pół oral/sniff.
Przez trąbę weszło dosyć szybko - poszedłem zajarać szluga, jak wróciłem było już nieźle. Z grubsza porównywalne do MDMA. Nie będę się rozwodził nad smakiem splywu, bo to kwestia gustu, a mnie akurat mało co obrzydza.
Po 2h dorzuciłem kolejne 125mg, tym razem całość w trąbę.
Muszę przyznać, że to już była dla mnie dawkagraniczna, bo w pewnym momencie zrobiło się nieprzyjemnie. Zwróciłem całą colę, którą sączyłem w tym czasie i cały czas mnie mdliło. Położyłem się spać i odpadłem dosyć szybko.
Na drugi dzień zjazd jakiego świat nie widział... Próbowałem wypić browarka, ale po kilku łykach czułem, że wątroba krzyczy: wyluzuj stary, jeszcze nie przerobiłam całego gówna z wczoraj...
Smarkanie żółto-zielonym glutem z krwią przez jeszcze dwa koleje dni...
  • 234 / 7 / 0
Kurwa, internet nie boli, byly przypadki (nie pamietam gdzie, ze ludzie po spozyciu 5-EAPB ladowali w szpitalu lub kostnicy, kurwa, ogarnijta sie)... Lekko, delikatnie (150-175mg + ewentualna dorzuta z 50mg) ale w zanadrzu musi byc jakies benzo, koda na zejscie i umilowanie czasu zejscia, wtedy wszystko bedzie git, a nie wpierdalacie, a to w nocha co dziala rzekomo 2x mocniej, potem oral, srodze zawiedzeni i dyskredytujecie ten zwiazek... Troszke rozwagi, planu a sami zobaczycie, ze procz czasu dzialania i nachalnosci eufoii zwiazek dorownuje 6-APB... CU. Myslec, a nie wpierdalac masowo...
:heart:
  • 6 / / 0
@up: Co racja, to racja. Nie dziwię się, że się ten koleś po 500mg przeklęcił...
  • 311 / 15 / 2
TommyHilfiger7 pisze:
byly przypadki
jebnijno jakimś źródłem, chętnie bym poczytał.

@up
chyba każdy by się przekręcił po połowie grama benzofuranów...
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.