a jak nasze Polskie 5-EAPB :-) ?
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Przez trąbę weszło dosyć szybko - poszedłem zajarać szluga, jak wróciłem było już nieźle. Z grubsza porównywalne do MDMA. Nie będę się rozwodził nad smakiem splywu, bo to kwestia gustu, a mnie akurat mało co obrzydza.
Po 2h dorzuciłem kolejne 125mg, tym razem całość w trąbę.
Muszę przyznać, że to już była dla mnie dawkagraniczna, bo w pewnym momencie zrobiło się nieprzyjemnie. Zwróciłem całą colę, którą sączyłem w tym czasie i cały czas mnie mdliło. Położyłem się spać i odpadłem dosyć szybko.
Na drugi dzień zjazd jakiego świat nie widział... Próbowałem wypić browarka, ale po kilku łykach czułem, że wątroba krzyczy: wyluzuj stary, jeszcze nie przerobiłam całego gówna z wczoraj...
Smarkanie żółto-zielonym glutem z krwią przez jeszcze dwa koleje dni...
TommyHilfiger7 pisze:byly przypadki
@up
chyba każdy by się przekręcił po połowie grama benzofuranów...
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.