ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Z tym widzeniem to jest tak że zamykasz oczy i przez chwile jeszcze widzisz to co widziałes przed ich zamknięciem. (W takiej jakby poświacie?) Miałem tak ale nie po 7.
Na trzeźwo desz da rade :-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dust »
Cannabisek pisze:
Moim marzeniem jest zarzucic 9 bo chcialbym zobaczyc jaka sieka w bani wtedy jest.
też masz marzenia... jak zjesz 9 to będziesz marzył o 10?
[dżizes kurwa ja pierdolę]
a na nagrobek]"zginął, bo spełniał swoje marzenia.."[/i]
pff..
nie twierdzę, że się przekręcisz po samym zjedzeniu 9 czy 10. różnie tam bywa. ale jak pracuje beret po dropsach chyba wiesz i tylko z tego względu można się w coś wjebać.
bez przegięć.
a białe wisienki są słabe.
inside you're ugly, ugly like me..
  • 74 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cannabisek »
Ty, zalezy kto co lubi. Mnie te wisienki czesza lepiej od versace, niebieskich krzyzy, zoltych gwiazdek czy wiatrakow. Sam widzisz ze duzego wyboru u mnie w malym prowincjonalnym miasteczku nie ma, wiec musze zadowalac sie tym co jest. To tyle. Oka juz koniec drążenia tego tematu o moim widzeniu z zamknietymi oczami. PS. moj stan nie byl chwilowy i to nie to samo co zamknąć oczy;]
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
odpowiadam dzisaj konkretnie na pytanie jaki krople zwezaj zrenie
oflanex
pivepol
carbacholpolicarpinium te sprawdzalem i dzaja robi szpileczi z duzych zreni
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pocisk »
nawet po duzej dawce krysztalkow MDMA mialem rozszezona tylko lewa źrenice, to bylo dziwne wyglondalem jakby tylko lewa cześć mojej twarzy byla zpizgana- gala szeroko rozwarta, zrenica na cale oko a prawa czesc normalna, wyglondalem jak kurwa cyborg, taki film mi sie wkrecil jak sobie dojaralem ze wyglondam jak teminator jak mial morde rozjebana i chyba na forum smartshopu ktos mnie tak nazwal ;P
Uwaga! Użytkownik Pocisk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
Pocisk ja miałem ostatnioto samo tylko, że prawa źrenica była większa :P
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Ja się nie pierdziele. Wchodzę do różnych miejsc publicznych z każdym gadam choć żrenice mało co z orbit nie wyskoczą. Wychodzę z założenia, że gdy ktoś się przyczepi a nie jest w temacie kompletnie to walne mu jakimś tekstem typu pal gumy albo coś w swoim rodzaju. Raz kiedyś stoję na przystanku, jakas młoda laska mówi do swojej mamuśki: patrz jakie oczy mają, ja do niej "ty też masz ładne" i po temacie. Co do swoich znajomych... mam więcej kumatych niż nie, między nie wtajemniczonymi nie ma co się wychylac bo ploty łatwo docierają do nie powołanych ludzi. Oni nic w tych sprawach nie wiedzą i powiedzą zaraz że here walił więc nie ma co ryzykować. A jeśli już ktoś strasznie nie na miejscu spyta, jest gdzieś w pobliżu lustro podchodzę i "o kurwa rzeczywiście". Trzeba sobie w zyciu radzić
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2 / / 0
Eyes
Nieprzeczytany post autor: KuLa »
Jeśli chodzi o oczy.. :-p Ogólrm mam duże, jasnoniebieskie oczy. Po wrzuceniu krążków pozostają mi tylko źrenice... Faktycznie sieje przypadł, ale lubie jeść, więc z tego nie zrezygnuje. W moim miasteczku ludzie już normalnie patrzą na takich jak "my". To jest norma... Z moich znajmych nie ma takich, co nie biorą nic, dlatego sie tym nie przejmuje.. :-D
Uwaga! Użytkownik KuLa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Ja mam jasne oczy, więc u mnie widać, że mam rozszerzone źrenice (chociaż uważam, że to fajnie wygląda :cheesy: ) i do tego dość długo trzyma się taki stan... chociaż różnie to bywa. Czasem mam rozszerzone źrenice tylko rano (a powiedzmy, że przyjęłam ok. 23, 24), a raz trafiłam na takie tabsy, że prawie nic po nich nie czułam (przyjęłam ok. 23) a na drugi dzień miałam źrenice rozszerzone chyba do 16 czy 17 albo i samego wieczora (i rodzice to przyczaili :-/ ). Na Sylwestra przyjęłam dwie (drugą ok. 2, 3 w nocy) i ok 9 miałam już normalne oczy.
Wymyśliłam więc sobie teorię, że te źrenice muszą być pewien czas "na powietrzu", żeby zrobiły się normalne (czyli jak całą noc tańcujesz, to rano masz oczy ok, a jak tylko pół nocy tańcujesz, a drugie pół śpisz, to rano będą rozszerzone). Ale to moja, prywatna i pewnie nie mająca z prawdą nic wspólnego, teoria :)
Uwaga! Użytkownik Xiezniczka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
U mnie zależy od pixy. Czasami nawet dobra pixa powoduje (taka, która zawiera MDMA a nie fetę) że źrenice są powiekszone minimalnie a czasami nawet po kiepskiej (ni to MDMA ni to feta)nie widac jaki mam kolor oczu. Tak więc wszytsko zalezy od składników. Poza tym wszytsko zależy od oświetlenia, jak się człowiek bardzo postara można jakoś to zniwelować.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.