Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 75 / 0
Jak z mindfuckiem i podobieństwem do 2C-P? Zjadłem go łącznie 100 mg, raz skończyło się to najgrubszym tripem ever. Co prawda wrażenia niesamowite, ale za to srogo zryło mi czerep.
  • 61 / / 0
z racji że u naszego kochanego vendora są obecne na kartonach 1mg, w jakich dawkach polecacie toto żreć na pierwsza styczność?

@dzieki za odpowiedzi, raport zdam dopiero za pare tygodni najprędzej, na pierwszy ogien idzie DOC :*)
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2013 przez alice_in_chains, łącznie zmieniany 1 raz.
And I was thinking to myself,
’this could be heaven or this could be hell’
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...
Welcome to the hotel california
  • 451 / 14 / 0
cut niby dawkowanie 0.5-1.5 mg , więc cały karton na pierwszy raz powinien być ok ( ale jak masz więcej tego to weź zacznij od połówki kartona ) , ale to i tak wyjdzie w praniu to dawkowanie , jak po próbujemy to się pewnie zwiększy limit dawkowania do 2-2.5mg max

Nie sugeruj źródeł. - KapitanAizen
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1444 / 75 / 0
Jak go pytałem, to mówił, że 1-1,5 jest akurat.
LSD - Piękna i Bestia
  • 415 / 3 / 0
Jakoś w wakacje próbowałem 1 mg...
...i.v.*
Zdziwił mnie fakt, że działanie dosyć długo się "rozkręcało"...
Peak przyjemny...

Właśnie! Ponoć jest to 25P-NB(2)OMe... :cheesy:
W najbliższym czasie planuję sprawdzić, czy zadziała lądując w żołądeczku...
...może wtedy dostarczę konkretniejszych informacji.
Faktfaktem- według mnie: związek ciekawy. :-p

*Nie polecam nikomu tej drogi administracji. Nie ze względu na odczucia, a przez skąpą ilość informacji na temat tego związku...
Ostatnio zmieniony 09 października 2013 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
Rosnąć.
Zwiększać się.
Wybuchać!
  • 283 / 2 / 0
jadłem to, wypala dziąsło jakby jakimś kwasem polać ale działanie bardzo mocne, jakby całą fazę z 25C skumulować do 2h a potem już delikatny zjazd.
  • 823 / 11 / 1
Jak bodyload ?
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 283 / 2 / 0
nieco cięższy od 25C, dreszcze, przejmujący chłód i zawroty głowy trwające około 40 min. Ale idzie wytrzymać jak jest łóżeczko do poleżenia ;)
  • 1472 / 26 / 0
Jadł to ktoś to więcej ,to jedyny nbome którego nie obejmuje ustawa ,być może będzie 100 stron o tej substnacji
  • 451 / 14 / 0
@up
Znajomy jadł 1mg - twierdził, że bodyload mocny dość , działanie około 5h , oev/cev mocne ale słabsze niż 2mg 25I-NBOMe. W sumie to jeszcze c30-NBOMe zostaje po delegalizacji i grupa NBOH.
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.