Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 506 / 12 / 0
Nazwy: alpha-PHP; a-PHP; PHP; alpha-pyrrolidinyl-hexaphenone
IUPAC: (±)-1-Phenyl-2-(1-pyrrolidinyl)-1-hexanone
Dawkowanie (królik doświadczalny ma tolerancję)

SNIFF
lekko: 10-20 mg
średnio: 25-40 mg
mocno: 40 mg +

vapo
30-40 mg działa bardzo dobrze

Czas działania
Nieznany, królik doświadczalny co godzinę/dwie poprawiał.

Efekty uboczne:
brak apetytu; problemy ze snem; niepokój, nerwowość, paranoja (po dłuższym użyciu)

Pozytywne efekty:

W działaniu bardzo podobne do alfy-pvp i MDPV: stymulacja; dopaminowa euforia; "zwiększona wydajność"; zwiększona chęć na rozmowy itp..

Toksyczność:
Toksyczność nie udowodniona.
Nie mylić z MPHP.

*******Zerżnięte i przetłumaczone od chemmana z drugs-forum**********

Ktoś coś więcej? Zamówiłem kilka gramców ale zanim przyjdzie z Chin minie trochę czasu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 259 / 39 / 0
Wygląda na to, że szukuje się bardzo dobry b-k. Na chemsrusie ludzie to bardzo chwalą. Piszą, że jest lepsze od PVP i MDPV: http://www.chemsrus.com/forum/6-stimula ... -alpha-php
Osobiście, to nie moge się doczekać kiedy będzie dostępny w UE.
  • 506 / 12 / 0
Część tych pochwał wyszła zapewne od vendorów, którzy to stockują. W poniedziałek/wtorek pierwsze testy to skrobnę tu kilka zdań. Mi osobiście wydaje się, że będzie to podobne/trochę gorsze od a-pvp.
"Jak działa jamniczek"
  • 585 / 52 / 0
Ja też raczej ze sceptycyzmem bym podchodził do tych wszystkich zachwalających komentarzy, znaczna częsć to na bank "megamarketing" g sprzedawców, ba nawet ten post chemmana to marketing wg mnie to już któryś jego taki opis robiony przed wejściem na szerszy rynek danej substancji, podobnie było z B-F io kilkom jeszcze, więc pewnie jakiśbiznes w tym musi być ;-) Oczywisci
e ja jak najbardziej bym chciał żeby to wszystko sieprawdą okazałą i jakiśfajny stymulant dołączył do grona, szczególnie ze po alfie inne ketony jużnie działaja więc tu liczeże będzie lepiej bo zbliżonejest do alfy.
  • 259 / 39 / 0
http://www.bluelight.org/vb/threads/718 ... nformation
Marketing czy nie marketing, ale coś w tym jest...... Jak dla mnie to same pozytywy.
  • 506 / 12 / 0
Na początku napiszę kilka słów o moich przygodach z a-pvp. Kreski 100mg czy kilka gramów w kilka dni nie robiły na mnie większego wrażenia. Nie było to może jeszcze stadium klejofasa (bo mój ciąg trwał z 7 miechów - kilka dni zabawy, kilka przerwy). Jednak zostawiło to na mnie pewien ślad - duża część substancji działa na mnie o wiele słabiej np. 4-FMA, 3-FA nie robią na mnie żadnego wrażenia, ludzie się zachwycają a ja potrafię zjeść gram w 1 noc i jest słabo, podobnie z przetestowanymi 2-FA i 2-FMA.

Dzisiaj jeszcze poczytałem sobie co tam piszą na zagranicznych forach i porównałem z własnymi doświadczeniami. Np. niektórzy pisali o euforii po a-pvp czy właśnie a-php - ja takowej nigdy nie odczuwałem.

Niezbyt wiele vendorów to stockuje, ja zamówiłem wydaje mi się u najlepszego z nich ( Dersu Uzala stworzył temat o tym vendorze w dziale sprzedawcy) no ale teraz pojawiło się w EU, "wyszło z coming soon" ;)

Strasznie dużo zachwalania o tej substancji dlatego podszedłem do tego sceptycznie (aka vendorzy chwalą swój produkt). Pierwsze na co zwróciłem uwagę to na zagranicznych forach pisali o "White powder", mój vendor na stronce również ma Appearance: White powder a ten white powder który ja dostałem był w 90% gród większych i mniejszych. Te grudy to wiecie takie jakby lekko wilgotne, przy rozgniataniu przyklejają się do wszystkiego,karty, podłoża niezbyt fajnie się usypuje kreski. No ale to można przeżyć.

No i najważniejsze - działanie: jest dobrze. Rzeczywiście bardzo podobne do a-pvp, też jestem zdania że trochę mocniejsze. Paranoja występuje ale naprawdę jest o wiele mniejsza niż ta na a-pvp. No i co bardzo ważne, czwarty dzień testów (3 nocki nie przespane) i czuję się całkiem dobrze - ale trza jeść, pić no i witaminki wpierdalać.

Thirteen pytał o wapo i aż wstyd przyznać ale jakoś nigdy nie udało mi się podejść do wapo apvp, w sumie to nawet nie wiem czemu.No ale chwyciłem żarówe do canna (bo tylko taki sprzęt do vapo posiadam - co najlepsze do alfy? Folię można jutro zdobyć.

Pierwsze spostrzeżenie - debilu rozgnieć tą grudę na proch zanim to wrzucisz do żarówy bo topić się do będzie pół dnia ;p More to follow...
"Jak działa jamniczek"
  • 506 / 12 / 0
Materiał testowy się skończył. Vapo nie podeszło mi do gustu, trochę inne działanie, bardziej nachalny speed i chwilowy ból głowy?.

Obiekt badawczy idzie spać, ostatni sen w nocy z pon na wto :)

Acha, mimo, że mniej paranojogenne od a-pvp to wiadomo, po 4-5 dniach bez snu widzi się różne dziwne rzeczy :)
"Jak działa jamniczek"
  • 2428 / 90 / 0
dejvis - a uświadczyłeś może w trakcie testów α-PHP czegoś w rodzaju dziwnego bólu klatki piersiowej? bo widziałem na dragsforum posta wspominającego o tym, i tak sie zastanawiam od czego kurwa fkońcu mnie napierdalają płuca? czy to wina 3-CMC jak do tej pory sądziłem, czy może to jebane α-PHpP (PV-8) ? bo niewiele różnią sie w budowie te dwa analogi α-PVP ^_^ Bo trochi mnie martwi ta sytuancja.... szczególnie, że nie jestem w stanie spalić całej fajki na raz... tzn dam rade ale potem jestem tak wykończony, że z deka mocnawo sie zataczam przez kilkadziesiąt (35-50) sekund. :-|
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 506 / 12 / 0
Nie, nie uświadczyłem. Tylko nie wiem czy przypadkiem nie chodzi Ci o vapo, którego zbyt dogłębnie nie przetestowałem.

W ogóle różnica jeśli chodzi o wpływ na ciało i zjazd między a-pvp i a-php jest jak stąd do Afryki na korzyść a-php oczywiście. Wszystkich miłośników a-pvp zachęcam do przetestowania tej substancji, gdyż jest ona taką mniej zjazdową i paranoidalną siostrą a-pvp. Jeśli obie będą w tym samym stopniu dostępne to imho a-php bije na głowę a-pvp.
"Jak działa jamniczek"
  • 262 / 46 / 0
A próbował ktoś PHP IV ?
Alfaosobnik
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.