Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Kiedyś ze znajomym paliliśmy alfę-PVP "najlepszą" właśnie w papierosie. Efekty były co najmniej najlepsze. ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Z tymi temperaturami to bardzo zależy od sorry, niemniej jednak jak się dovralo taka, zeby szybko całość zwaporyzowac, nie spalić, nie zostawić resztek - efekty były najlepsze. Ergo wyższe temperatury prowadzą już 2:0
  • 95 / 1 / 0
Jestem alfowym laikiem, ale już jak pierwszy raz zetknąłem się substancją, to zaledwie po tych dwóch dniach wydawało mi się że przy niskiej i wysokiej temp. efekty są nieco inne. Uznałem to za chwilę mało celnym spostrzeżeniem z uwagi na to, że owa teoria została wysnuta na podstawie jakiś potencjalnych różnic pomiędzy dwoma fazami, które to zostały odbyte podczas jednego tripa :nuts: W każdym razie wszystko o czym piszesz thirteen miało swoje pokrycie.
Post został napisany w trakcie gorączkowej obserwacji wszystkiego co dzieje się za oknem, w celu uniknięcia zła, które jeszcze nie zdążyło przyjąć jakiejkolwiek formy, a wiadomo że największy lęk wzbudza to, czego nie znamy. W związku z tym istnieje ryzyko, że powyższa wypowiedź pozbawiona jest jakiegokolwiek sensu.
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888
  • 95 / 1 / 0
Słuchajcie jest taka sytuacja - zaczęły mi się jazdy w głowie, nie jakieś apogeum szaleństwa, ale są dla mnie w chuj uciążliwe. Mam przy sobie THJ-2201, ale nigdy tego nie paliłem, a zastanawiam się czy wrzucenie tego to dobry pomysł. Zaznaczam, że mało miałem w życiu do czynienia z syntetycznymi kanna, normalne palonko od święta co najwyżej. Myślicie, że ta maczana w chwili obecnej powinna coś pomóc? Czy może absolutnie nie, bo wyjdzie z tego jakiś dramat?

Proszę o scalenie postów.
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888
  • 200 / 4 / 0
@mójprzyjacielukocie
Nie pal THJ-2201, Nie pal też więcej alfy - samo przejdzie (po dobrym śnie, max po 2 dniach), Jak masz benzo to pomoże, jak nie to 1-2 browarki i tyle.
  • 348 / 9 / 0
Prawdopodobnie absolutny dramat - nie dopalamy syntetycznych kanna na zjazd, szczególnie takich, których nie znamy... Toż to o skrajną głupotę i masochizm zawadza, może jeszcze grzyby i MXE domieszać?

Albo benzo albo nic, koniec tematu.
  • 341 / 5 / 0
CZY Można brać przy tym Aspirynę, gdy zaczynają się problemy sercowe, tj. niewydolność?
Polecam & Pozdrawiam
  • 348 / 9 / 0
Nie ryzykowalbym - mogły by pojawić się problemy z ciśnieniem. Lepiej w takich wypadkach robić przerwy, trochę odpoczynku, jak potrzeba to z podkładem z benzo, pamiętać o nawadnianiu i suplementacji.
  • 341 / 5 / 0
no ja bym chcial to wlasnie na problem z cisnieniem. tzn gdy jest za niskie. blisko zapasci. od pvp ponoc krew gestnieje i przez to sa takie cuda. a aspiryna niby rozrzedza krew. wiec sam nie wiem...
Polecam & Pozdrawiam
  • 168 / / 0
A środki rozrzedzające krew nie powodują czasem mikrowylewów na stymulantach?
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.