:moody: nie zwalaj winy na Flubromazepam po prostu jesteś debilem .
sam brałem fluo w dawce 4mg dla osoby bez tolerki i było mocno , fajnie rozluźnia , miło się rozmawia , bardzo zacna substancja .
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
Dziś w przeciągu 3 godzin zarzuciłem 16mg i w końcu poczułem ulgę, bo ostatnie 2 dni były dla mnie ciężkie.
Zero senności, zresztą ja do benzo zawsze piję kawe, gdyż uważam, że podnosi to jego euforyczne działanie i generalnie wpływa pozytywnie.
Zeszły ze mnie negatywne emocje i przypierdalanie się do wszystkiego o byle co. Efekt taki jaki oczekiwałem.
@bbk
Dokładnie na zjazd po ketonach flubromazepam sprawdza się wyśmienicie. Ja po zjedzeniu 2g 3mmc w przeciągu kilku godzin wrzuciłem 8mg FBZ i mało tego, że zjazd szszedł to zamiast iśc spac, czułem się tak dobrze, że poszedłem na miasto ogarniac różne sprawy.
Bez benzo moje zjazdy kończą się zamknięciem w pokoju, gdyż nie ma wtedy mowy o kontakcie z ludzmi.
Ps. Czy ta substancja wykrywana jest przez narkotesty? Jako co?
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Mówię o profilaktycznym spożyciu.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Po większej dawce - 32 mg widac, że jest się porobionym
I niewiele pamiętam z ostatnich dwóch dni (muszę sobie mocno przypominac).
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.