Do tego ekonomia mocno zawsze,używać nie szarpiąc ale tak by działało mocno. Co ciekawe w innych obszarach życia tak nie mam, po królewsku sosiwem an bogatości.
#bogactwo
Nieskończoność w szklance mieść.
Z mj już z reguły na ubogo, lufa i opalanko jak się skończy.
Co to za pojebany temat. Mogę to wyjebać to do kosza? Ktoś przeciw?
pilleater pisze: Co to za pojebany temat. Mogę to wyjebać to do kosza? Ktoś przeciw?
"Oprócz błękitnego nieba nic mi więcej nie potrzeba" - no chyba, że narkotyków co by niebo było błękitniejsze. Potrafię zbierać z podłogi w piwnicy resztki maczany na majeranie i płukać słoiki po produkcji jak mi ciśnienie podskoczy więc raczej reprezentuje biedę ale bez rycha Peji bo śmierdzi i nie lubie hip hopu.
Melvin Burgess
@pill Co jest nie tak z produkcją tyskiego?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.