Pozdrawiam
"Jak działa jamniczek"
Zażywając, nie rozpuszczać w wodzie ani nie popijać bombki wodą, tylko czymś o niższym pH np. colą. W wodzie ten związek bardzo szybko się rozkłada.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
1. Jakie dawkowanie na początek aby poczuć całe spektrum działania, mam na myśli efekt psychodeliczny, a niepotrzebnie nie obciążać organizmu za dużą dawką?
2. Jaką dawke sugerujecie dla uzyskania tylko euforycznego stanu bez silnego psychodelicznego?
Emce pisze: co sądzicie o podaniu donosowym ?
W weekend miałem okazję przetestować tę substancję w postaci 125 mg dojapnie i 50 mg donosowo. Nie jedlem nigdy 2C-B ale z tego co ktoś już wyżej pisał to działa to jak pewnego rodzaju empatogen. Podobnie jest z beta ketonową wersją tego "czegoś", bo nie wiem jak to nazwać :rolleyes: Drag zaaplikowałem o godzinie 21 o 21:30 czułem już pierwsze zmiany. Przyjemne prądy na głowie, zerowy bodyload i takie kanapowe rozleniwienie. Przez pierwszą godzinę działało to na mnie jak jakiś benzofuran. Po ponad godzinię zaczynałem dostrzegać pierwsze zmiany wizualne, osoba współtowarzyszcząca mi jednak nic nie odczuwała i chciałą dorzucić. Wpadłem wtedy na najgłupszy pomysł. Uznałem, że skoro to jest beta keton to można to sniffać
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.