Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
W wigilię wziąłem sobie ok. pół torebki mielonej GM i super CEVy, potem następne dnie były jak to po gałce trochę przymulone, za to kilka dni później może od dużej ilości słodkich rzeczy i pitego mleka miałem taką jakby powtórkę tripu tylko fajniejszą (znaczy CEVy i fajne odbieranie muzyki) choć znacznie słabszą (faza gałkowa też nie była zbyt mocna bo wziąłem małą dawkę). Brałem też jakieś witaminy więc możliwe, że coś w tej reakcji o której mówiłeś coś jest...
@Adam Selene
Napisałeś, że GM bierzesz i pijesz przy okazji kawę. To nie jest dobry pomysł. U mnie takie połączenia kończą się dość tragicznie w skutkach a mianowicie mam tak chujowy trip, że ja pierdole... Nie będę wnikał w szczegóły, ale ogólnie opisać to można jako "piekło psychiczne" :-O
Proponuję więc brać gałkę po kilku dniach niepicia kawy/herbaty a podczas tripa można wypić dobrego browca (alkochol + gałka = zajebisty trip
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Moj kolega jakos pije kawe zawsze do galy i zawsze ma zajebiscie a w zasadzie to bez kawy galy nie jada, pomaga mu, wiec wydaje mi sie ze kazdy ma inaczej. Ja nie pijam kawy prawie wogole, raz wypilem do galy i nic mi to nie dalo a nawet na moja niekorzysc zadzialala bo zachcialo mi sie tak wymiotowac ze ledwo co wytrzymalem.
Plankton pisze: wydaje mi sie ze kazdy ma inaczej.
|
\__/
Fazka całkiem niezła ostatni jak wrzucałem GM to mnie lepiej potrzepało ale teraz tez niezgozej polatałem, a na drugi dzien czyli dzis tylko lekka zmułak nic wielkiego czasem wieksze rozpierduch dobre buchane robi.
Myśl szerzej.
Kawa+gałka? Odradzam. Np. piłem w grom kawy na nastepny dzien po gałce, zero pobudzenia. Ale za to inny ciekawy efekt: w końcu, wieczorem, nagle zeszła zwała, w ciągu sekundy. Musze przyznać, że gałaka to moj zywioł, zarzucałem wielokrotnie i wiem o co biega z tym klimatem. Teraz, jak zdarza sie mi zarzucac, to nawet nosa zatykac nie musze :-D
Gfakt faktem, idealna z alko - jazda niemiłosiernie psychodeliczna. Ja miałem pięknego badtripa ;-)
.. pisze: Ja miałem pięknego badtripa ;-)
.. pisze: Musze przyznać, że gałaka to moj zywioł, zarzucałem wielokrotnie i wiem o co biega z tym klimatem.
|
\__/
P.S. Wuka, witamy po długiej nieobecności. Co się działo?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:
P.S. Wuka, witamy po długiej nieobecności. Co się działo?
|
\__/
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.