Powiedzialem matce chlopaka, jak wyglada sytuacja z nim i ze jakby co jestem sklonny pogadac z sedzia czy psychiatra. Wiecej sie w sprawe nie angazuje, niech sie nim matka zajmuje.
Wniosek: nie wpierdalaj sie w zycie innych na sile.
Nie możesz tak zrobić - musisz pójść, ale na następny dzień masz prawo się wypisać. Chyba, że wyrok sądu stanowi inaczej (np. żeby ordynator stwierdził, kiedy będziesz mógł wyjść). Wtedy daj mu w łapę.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
extraviado pisze:A matka nie zrobila nic, i jeszcze powiedziala cpunowi ze jego kolega na niego donosi. Ha!
Wniosek: nie wpierdalaj sie w zycie innych na sile.
Hahaha,a czego sie spodziewales?
Dobrze ci tak.
Nie wpieprzaj sie w niczyje zycie.Taki dobry samarytanin chciales byc,jakby mnie ktos zakablowal dostalby po mordzie.Obojetnje w co jestem wladowana,czy chora psychicznie czy nie,dopoki nie dzieje sie krzywda innym moga mu gowno zrobic.
Aaa ty myslisz ze 2000 euro to jak w raju i mialby kolorowo?hmmm chyba za dlugo w de nie mieszkasz i nie masz o niczym pojecia,nawet o ludziach.
Jest mi zal samego siebie, a jak widze kogos bardziej wjebanego ode mnie, to mi bardzo przykro.
Ale powtarzam, niech kazdy martwi sie o siebie, swoja rodzine i najblizszych przyjaciol. Reszta niech spierdala.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.