Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 136 / 4 / 0
Mi tez się po DMARze włączał tryb Vandrlei Silva ale to tylko na początkowych fazach nie przekraczających właśnie 100mg. Bo później to god mode a jeszcze dalej plastelina z zezem :)
  • 1472 / 26 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Trip Report 4,4`DMAR z dnia 07.12.2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A więc ogólnie jest petarda , niezwykła intensywność całej pizdy + prakrtycznie brak libido (co mnie bardzo odpowiada, bo jebany Pentedron to mnie jusz fkurwia tym ciągłym i fkurwe wielkim podbijaniem poziomu Libido) + .
jak z tym libido bo jak jest spadek to substancja tyle warta co nic

i jak z empatią naturalna jak benzfuranany/MDxx czy szczutna jak po ketonach kocham wszystkich itd

jak z uzależnieniem łatwo wpaść w ciągi w porównaniu do benzforunanów/MDxx
  • 136 / 4 / 0
jesli chodzi o mnie to ruchac sie bardziej mi chce niz na 3mmc (ale kazdy moze miec innaczej. Są ludzie co mówią że im sie nie chce ruchać na mefedronie więc sprawa jeest indywidualna. Mi po dmarze pała stoi jak mocno jak hotel burij dubai :)
empatia u mnie nie podobna ani do jednego ani do drugiego. Jest naturalna rozmawiam trzeźwo myśląc o tym co mówię i nie mam na 2 dzień myśli co ja kur... pierdiolilem tym ludziom :/ jak po ketonach
jesli chodzi o ciągi to ciężko bo subst w sobie jest mocna i po 3 dniu pokazuje pazurki że się trochę odechciewa :) chyba że walisz po 50mg to łatwo wpasc w ciągi
  • 115 / 1 / 0
Witam. Słuchajcie a powiedzcie mi jak z potliwością po tym? U mnie czasami bywają z tym problemy gdy jestem zrobiony a chciałbym jakoś to skosztować gdzieś w lokalu wśród ludzi. O oczy nie pytam, patrząc po profilu działania pewnie będę wyglądał jak żaba heh.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 677 / 2 / 0
Ja osobiście nie uświadczyłem dużej potliwości, o wiele mniejsza niż na ketonach/amfetaminach :-)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Ja akurat tej potliwości nie zapomne do końca życia hehe w klubie wyglądałem jak bym wyszedł z pod prysznica ale i tak ta substancja bije na głowe wszystko dostepne teraz z legalnych i moim zdaniem bije na głowe nawet MDMA. Wielka szkoda że jest teraz niedostępne bo cały czas mi sie przypomina jak było fajnie mam nadzieje że kiedyś 4 4 dmar bedzie jeszcze dostępny
  • 77 / 3 / 0
Oczy jak 4zł, ale zachowujesz się normalnie, bez żadnych tików, wykręcania mordy itp., za to co się dzieje w głowie to inna bajka. Mówię o dawkach >~100mg dla 80kg. Przy większych rozjeżdża się wzrok, "pluszowość" taka, że obsługa telefonu, kompa choć zajebiście przyjemna, jest mocno upośledzona.
Fajna substancja, deklasuje skurwiałe ketony, kombek był kwestią czasu.
Tylko oralnie, najlepiej roztwór. Żołądek może zaprotestować.
Co do potliwości potwierdzam słowa Nycomed.
  • 115 / 1 / 0
Dzięki, dzięki za opisanie substancji. A odpowiedźcie mi na pytanie, czy to się nadaję do klubu, nie tyle na zwykłą dyskotekę co na najebę ala energy/manieczki? Czy człowiek jest skłonny się bawić z razem ludźmi? Coś, coś podobnego do MDMA/MDAI mi potrzeba. W tej kwestii obecnie dostępne ketony odpadają podobnie jak apb, antek jest ok ale trzeba czegoś innego spróbować. Pozdrawiam :-)
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 677 / 2 / 0
Na impreze sieka :D Rozpierdol miałem w domu nawet po 60 mg nosem jak włączyłem mixy electro to tańczyłem przez pare godzin :D Niech mi ktos podesle pw gdzie moge skminic dmara, bede wdzieczny ;-)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
Chłopy jakieś 3 godziny temu opierdoliłem jakieś 120mg tego cudeńka. Wszystko w odkurzacz poszło. Powiem wam, jest naprawdę ciekawie. Czuję stare dobre bzp hahah:D Rozpiździel dobry pod saganem, zamiast do kobiety się dobierać, która ewidentnie się łasiła, zacząłem nawijać jej jakieś dziwne opowieści. Nie powiem była w szoku, jak kiedyś gdy na walentynki zaprosiłem ją do kina na Rambo 4. Pojechała sobie biedna do domu niedawno ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.