Nie wiem dlaczego po lorafenie czuję się tak świetnie, a po alprazolamie tylko trochę senny.
Działają na mnie już niewielkie dawki (pewnie dlatego że zawsze z kodą i doxepinem).
Jeśli chodzi o to "dorzucanie" - lorafen jest ZAJEBIŚCIE zdradliwy, przynajmniej w moim przypadku. Raz tak dorzucałem i dorzucałem wieczorkiem u siebie w pokoju bo CHCIAŁEM się nawalić, popisać na gg, położyć się spać - cały czas wydawało mi się, że wszystko jest ok. Za to rano jak przez mgłę przypominałem sobie tylko co wyczyniałem za kierownicą podczas nocnej eskapady autem, którą zdecydowałem się zakończyć jak zorientowałem się, że jadę na resztkach benzyny i za CHOLERĘ JASNĄ nie wiem, gdzie jestem - tylko tyle, że w Krakowie, na jakiejś odludnej szutrowej drodze. Wracałem "na azymut".
Słowem - straszny syf ten lorafen! Jak ktoś ma to lepiej niech mi odda. Poważnie.
Nie ma ktoś, że tak powiem, odstąpić lorafenu? Baaardzo by mi się teraz przydał...
8 zł opakowanie, no to za 16 zł mogłbym sprzedać 22 tabl., ale nie przez internet. Dajcie spokój. Chciałem sprzedać druk jakimś małolatom dzisiaj, bo jeden był mi w sumie zbędny, to nie wiedziały, o co chodzi i zaczęły coś pieprzyć o bialym.
Lorafen tez ze 4-5 lorafenkow, woreczek, moze lodoweczka z browarami i w nieznane. Uczucie lekkiego znoszenia ciezkiej przygody - wzrost morale.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.