ODPOWIEDZ
  • 19 / 1 / 0
To był mój drugi egodrop i było niesamowicie!!! Nie mogę się doczekać kolejnego...już w lutym:) Jestem ogromnie zaskoczony tą imprezą, oczywiście już wcześniej o niej słyszałem, widziałem zdjęcia itp ale nie sądziłem że jest aż tak zajebiście! Po prostu super, strasznie mi sie podoba! Żałuję, że dopiero niedawno odkryłem a raczej poszedłem na egodropa bo doświadczenie po prostu kurwa zajebiste (excuse my french) ! Nigdy nie byłem na takiej imprezie w Krakowie i jest to dokladnie to czego szukam- zajebista muzyka, fajni wygrzani ludzie, totalny luz i pozytywny klimat...normalnie jak w domu:) will be back for more! yo :)
  • 343 / 3 / 0
blablab pisze:
Takie odniosłeś wrażenie?

Jak dla mnie było jeszcze gorzej niż na poprzednim, ale takie odczucia moje mogły wyniknąć, ze stanu w jakim byłem. Co mnie zirytowało najbardziej- strasznie dużo ludzi, a połowa z tego to jakieś zajebane (a co poniektóre nawet agresywne) typki, w ogóle nie w klimacie. Siedziałem, jak zwykle, głównie na chillu i ten (niby) psybient, co leciał jakoś od północy (czy pierwszej) do 3:15 to była jebana porażka. Chill? Moja koleżanka określiła tę muzykę jako "niepokojąca" i zgadzam się z nią w tej kwestii. To co leciało potem było całkiem znośne, ale na pewno nie świetne. O 4 z hakiem opuściłem imprezę, więc nie wiem co się działo dalej.

Ostatni egodrop, na którym chill stage był moim zdaniem dobrze zorganizowany, to ten bodajże w październiku 2012 (kiedy Swen(dzący) grał).
momentami było mniej "dubstechillowo" niż na poprzednim , kliment ładnie pocisnął . też mnie denerwowało że tyle ludu było ale cóż . co prawda sporo minusów , ale dobrze się bawiłem .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 3206 / 176 / 0
To co było wczoraj/dziś na czwartej rocznicy egodropia kompletnie zmieniło moje podejście do psytranceów. Na pozytywne ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Kiedy nast. egodrop w krk?
  • 195 / 4 / 0
Zajebiste były 4-te urodziny. Świetny wystrój, muzyka, klimat, ludzie! Poprzednie były dosyć słabe.
@Nailer, na razie nic nie wiadomo o egodropie w Krk. W Wawie jest 22 lutego Serotonina (dość duża impreza), nawet jakiś bus z Krakowa ma jechać, jeśli się uzbiera tyle osób.
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 269 / 3 / 0
Następne Egodropy w Krakowie są 26.04.2014.
Jak dla mnie, czwarte urodziny Egodropa - świetna sprawa. Muzycznie było super, mniej przypadkowych osób, dobry trip.
cannabacchus
  • 14 / 1 / 0
Tyle czasu siedze na hipku a nawet nie zajrzalem nigdy do tematu psy trance, lol %-D

Kosmonautka@
Owszem wybralismy sie i jak na muzyke psy trance przystalo i psow nie zabraklo :-p

Ja to po ostastnim ego, jeszcze nie odnalazlem swojego. Za lekko ponad 1.5 miecha znowu bede probowac dojsc godzinami z chilla na maina haha :D
  • 343 / 3 / 0
Tym razem Ego odbędzie się w fabryce. i wgl fajnie, że zagra Artha .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 14 / 1 / 0
no i generalnie bedzie 10 maja a nie 26 kwietnia :)
fajna sprawa ma byc piknikowanie na polu do muzyki jak pogoda dopisze ;]
  • 39 / / 0
http://www.ftb.pl/egodrop-fabryka-prese ... 116055.htm
Ktoś się wybiera? :D
Zastanawiam się co ewentualnie zarzucić, jeśli w ogóle będę miał możliwość zarzucenia czegokolwiek. MDMA czy jakieś lajtowe psychodeliki typu homet?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?