Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
Zmiękcza w trochę inny sposób niż AM-2201.
Tam bardziej siadało na kości, tutaj mocniej na układ oddechowy.
  • 156 / 2 / 0
Moje doświadczenie:
!g thj2201
1g am2201
zacząłem od THJ co jest w wątku wcześniej, jednak moc AM szybko mnie do niej przyciągnęła. I tak zostałem z AM do wczoraj w nocy gdy kompletnie się skończyła i zacząłem ją zastępować THJ, nie było mowy o tym :/.
To były 3 dni we śnie (piątek-sobota-niedziela) z czegoAM sypałem co godzinę. AM potrzebowałem 2 lufki (25-50mg?) białe na podkładzie by usnąć automatycznie na godzinę. Natomiast THJ po 3 dniach ciągu z AM by zasnąć potrzebowałem 4 lufki sypane na podkład (około 70-100mg), 1g spaliłem w 10 godzin. Śmieszne w tym wszystkim było tylko to że paląc 2 lub 3 lufkę w trakcie nabijania kolejnej potrafiłem zasnąć na chwilę. Moje badania nie wiele są warte, jednak z mojej uwagi to podobne do thj018 tylko dużo mocniejsze, nie podobne do am2201 ani mam2201 i żadnych młotów na banię. Sprawdziło się jako łagodzący zejście z AM lżejszy kannabinoid. Jednak ja ulubieniec mocniejszych wrażeń wracam do tego co lubię.
Paląc jednorazowo 3 lufki po ok. 20-30mg (blisko 100mg na raz) po 2 lufce można przysnąć nie zdążając spalić kolejnej, sny są miłe i szybko się kończą. Inne od AM ale to jednak dalej nie to, temat trudny.
  • 762 / 37 / 0
Skraplając w naczyniu widoczna zielona osłona :cheesy: bardzo dobrze 'usypia' dobre ..gastro'' ++ :)
  • 6 / / 0
Nie na żadnych przeciwwskazań przed sporządzeniem z tego liquidu?
  • 189 / 2 / 0
nie ma
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 310 / 5 / 0
Porówna ktoś do mam-2201 ?
  • 156 / 2 / 0
Nie ma porównania, tzn działanie kanna jest ale inne. AM i MAM to zupełnie inna bajka a raczej kara, musiałem spalić jednorazowo 3-4 białe lufki by przypominało małego bucha z AMki. To jest moja ostatnia próba z thj018 i thj2201, pierwsza próba z thj018 to była bajka, potem thj018 i thj2201 zamawiane bezpośrednio w postaci prochu nie dało takiej fazy jak z maczanki i nie przypominały wcale profilu działania. Co do AM to co źródło to podobna jakość jednak co do thj to mam sprzeczne zdanie co do jakości czy działania. Czyli od czasów jwh018 073 210 122 nie znalazłem nic godnego zastępstwa, AM to upierdalacz którego mam już dość a jakby nie patrzył to każdy kanna powoduje skutki uboczne, spać nie idzie, problem z apetytem lub mega gastro, nerwice i uwalenie przede wszystkim czyli potencjał uzależniający.
  • 1628 / 196 / 0
To skoro ten indazol zamiast indolu tak bardzo złagoził działanie tego kanna, że nie kara jak amka to się zastanawiam jakby zamienić indazol na indol w 5f-akb-48 %-D.

Przerosłoby karą nawet amkę. %-D Tak samo przy fubinace.
  • 992 / 17 / 0
Co to to nie.... STS-135 ma właśnie indol zamiast indazolu (5fakb48) i karaczem to on nie jest.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1628 / 196 / 0
Jak nie jak dałem kiedyś ziomkowi spalić maczane to 2h leżał i mruczał po czym wstał i poszedł do domu bez słowa. %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich