Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 67 / 3 / 0
siemka

jak sie ktos spotkal w nashym pieknym kraju z tym cudenkiem dawac znac, jak nie to moze ktos slyshal czy w UE sie wogole w to zaopatrze czy nima shans, podziekowa
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
Chodzi Ci o czyste DMT, czy DMT zawarte w jakiejś roślinie?
Jeśli o czyste chodzi, to raczej nie łatwo zdobyć, ale można przeprowadzić ekstrakcję z Mimosy, którą to można kupić na coffeshopie. Można też przeprowadzić syntezę DMT wychodząc z tryptaminy.
A jeśli chcesz Mimose z DMT to tak jak napisałem jest na coffeshopie.
Największy przegryw na forum
  • 67 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: skunk_one »
interesuje mnie czyste dmt lub jakis ekstrakt do palenia, probowalem ayahuaski (mimosa - ruta), zrobilem 2 mixtury w proporcjach 25/75 i 75/25 wypilem pierwszą i mialem takie jazdy z zaladkiem ze jush nie wypilem drugiej, co ciekawe po spozyciu samej ruty stepowej nie wystepuja u mnie zadne przykre solegliwosci, probowalem tez palic yoppo z mizernym skutkiem (dbam o nos), tzn hardkor w plucach (ziarna wczesniej wyprazone) i zaczerwienienie obrazu pod powiekami, szukam efektywnej bezposredniej metody "wprowadzenia" w miare czystego tematu, synteza z tryptaminy moze i by podeshla ale nie mam sprzetu ,ciekawe jak by sie koszty kalkulowaly, przy okazji moze byum sie za meskaline wziol, poniekad jest prosta w syntezie, jak ktos zna link do tikhal do zassania w przystepnej formie to poproshę
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2005 przez skunk_one, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
Można zsyntezować DMT, synteza polega na metylowaniu produktu wyjściowego - tryptaminy.
Potrzebne będą łatwe do zdobycia odczynniki - formaldehyd, NaBH4, metanol/etanol i trudniej dostępna tryptamina. Jest gdzieś w necie polski opis syntezy ale nie mam go pod ręką.

A co do ekstrakcji to poczytaj - https://forum.smartshop.pl/viewtopic.php?t=91

A ayahuasce możesz kupić inną niż Mimosa/Ruta, obecnie na coffeshopie jest też inny pack.
  • 183 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: h3452435 »
jaki NaBH4, jaki formaldehyd ? jesli masz tryptamine to po prostu metylujesz np jodkiem metylu i tyle. masz dmt
ale glownie tryptaminy sie otrzymuje wychodzac z indolu.
Uwaga! Użytkownik h3452435 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Czy tryptamina przypadkiem nie jest na liście prekursorów?
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
mozna zrobic ekstrakt z szyszynki (fear and loathing in LV) hehe nie to zly pomysl ;) lekki OT: tez doszliscie do czegos takiego? jak wiadomo dmt znajduje sie w mozgu, wiadomo ze dmt wywoluje silne halucynacje, hehe czyli wszyscy mamy wielka zbiorowa halucynacje nazywana wszechswiatem ;) a czy jest inaczej?
  • 1680 / 266 / 0
hydek pisze:
jaki NaBH4, jaki formaldehyd ? jesli masz tryptamine to po prostu metylujesz np jodkiem metylu i tyle. masz dmt
ale glownie tryptaminy sie otrzymuje wychodzac z indolu.
W takim razie podaj dokładny przebieg i katalizatory metylowania jodometanem.
Poza tym formaldehyd i NaBH4 raczej łatwiej zdobyć i nie są tak trujące i szkodliwe jak CH3I ;).
  • 183 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: h3452435 »
AFAIK tryptamina nie jest na liscie prekursorow, jest za to efedryna, o ktorej ktos napisal na tym forum , ze jest to legalny substytut amfetaminy. a okazuje sie ze nie jest.
w szyszynce nie ma tryptaminy, czytalem o adrenochromie, ale to czy tam rzeczywiscie cos takiego jest i co wiecej -dziala - to juz nie wiem.

formaldehyd jest mutagenem, to wzorcowy przyklad w "toksykologii" wiec nie wiem czy nie jest toksyczny. generalnie wszystkie reagenty, ktore sa aktywne sa toksyczne. bo to na to wychodzi samo.

moze ty myslisz o robieniu czegos z tryptofanu? wtedy redukcja grupy karbonylowej tym borowodorkiem i nie wiem co z formalina, no ale.
tryptamina to amina, aminy normalnie sie metyluja przy azocie jodkiem metylu czy innymi. to podrecznikowy przypklad otrzymywania N-podstawionych amin. nie wiem o co ci za bardzo chodzi. moglbys rozwinac?
katalizatorow zadnych nie trzeba, bo po co. zakladasz ze do wszystkiego uzywa sie katalizatorow ?
Uwaga! Użytkownik h3452435 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 5 / 0
DMT
Nieprzeczytany post autor: AquaSky »
Mialem przyjemnosc skosztowani tego (chyba) dostalem to od qmpla produkt byl cholrenier zanieczyszczony (brazowe guwno -dosleonwie to walilo guwnem inacvzej indolami) starczylo to na 2razy zadzialalo konkretnie al z ziolkiem: efekty dosyc ciekawe wlasciwie to przez 5 minut nie bylem swiadomy jak bardzo jestem zajebany dopiero jak wstalem do kibla zobaczylem ze wszytko jest jak gdyby pol przezroczyste i wszytko bylo zajebiscie piekne lscniace itp efekty skonczyly sie po 10min :)
Wszytko co tu napisałem to prawda... Z przymrożeniem oka :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich