I jaką ma moc ta roślinka ?
w necie róznie sie o tym mówi... niby zwykle indoor/outdoor ale wiadomo jak to jest...
super skunk taki outdoor da dużą moc ? jak zbiory ?
pozdrawiam wypoczywaczy ;]
To odmiana indoor/outdoor jak słusznie zauważył "Bombek"
Rośnie doskonale w szklarni - jeśli ktoś ma takie warunki to może spodziewać się "sytego" plonu.
Posadzenie w miejscu gdzie cień zaczyna szybciej padać na roślinę może pomóc - przyśpieszyć ewentualne zbiory.
Moc : duża :-D
Warunki : zapraszam na moją stronę do oglądnięcia fotorelacji gdzie jest posadzony już SS na out - spadł na niego śnieg, -3 stopnie a on przeżył -> to twarda sztuka :-)
Z mojej strony polecam! :-D
Pozdrawiam :-)
moc 9/10
plon u mnie było jakieś 40 g z jednej rośliny
Kwiaty nie są takie zbite bardziej luźne, jasne pokryte żywicą (aż się błyszczą :) )
Niestety w tamtym roku ch... strzelil uprawke m. in. wlasnie SS :-/
W przyszlym sie pomysli...
Jean Cocteau
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.