najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Czy ktos z was sadzil Super Skunka. Czy dojdzie pod Polskim niebem ?
I jaką ma moc ta roślinka ?
Uwaga! Użytkownik formula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
też mnie to interesuje...

w necie róznie sie o tym mówi... niby zwykle indoor/outdoor ale wiadomo jak to jest...

super skunk taki outdoor da dużą moc ? jak zbiory ?

pozdrawiam wypoczywaczy ;]
Uwaga, chciałem powiedzieć, niewiem, niepamietam,byłem pijany nie mam nic do powiedzenia, tak kłamałem.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Powinien dać rade jak będzie dobry sezon :)

http://www.weedfarmer.com/gallery/Super-Skunk?page=4
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Siema :-) W temacie jest literówka "Super Skunk" ;-)

To odmiana indoor/outdoor jak słusznie zauważył "Bombek"
Rośnie doskonale w szklarni - jeśli ktoś ma takie warunki to może spodziewać się "sytego" plonu.

Posadzenie w miejscu gdzie cień zaczyna szybciej padać na roślinę może pomóc - przyśpieszyć ewentualne zbiory.

Moc : duża :-D

Warunki : zapraszam na moją stronę do oglądnięcia fotorelacji gdzie jest posadzony już SS na out - spadł na niego śnieg, -3 stopnie a on przeżył -> to twarda sztuka :-)

Z mojej strony polecam! :-D

Pozdrawiam :-)
Uwaga! Użytkownik nasiona.oz.pl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Z tego co wiem to ma szanse dojść, ale jak nie dojdzie, to i tak powinno być niezłe palenie (lepszy niż WW na OUT).
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BUTCH »
Mógłby ktoś napisać,kto tego super skunka uprawiał, jak to w końcu wyszło? doszedł? jaka moc? jaki plon?
Uwaga! Użytkownik BUTCH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Mi prawie doszedł mało mu brakowało
moc 9/10
plon u mnie było jakieś 40 g z jednej rośliny
Kwiaty nie są takie zbite bardziej luźne, jasne pokryte żywicą (aż się błyszczą :) )
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Ostatnio koles przywiozl troche Super Skunksa z NL i powiem wam ze dawno tak dobrej smiechawy nie mialem ;]
Niestety w tamtym roku ch... strzelil uprawke m. in. wlasnie SS :-/
W przyszlym sie pomysli...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.