Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
od siebie dodam lorafen 2,5mg w klamkę- po zmyciu cukrowej otoczki bardzo szybko działa :D niestety tylko część czuć od razu bo resztę robi spływ
Benzo biorę coś od około 6 lat na moje psycho ataki.
Sześć odwyków szpitalnych za mną bo łączyłam z alkoholem.
Powiem tak odlot po połączeniu benzo z alko to coś podobnego do kopa z heleny ale trzeba uważać. Tak, herę też miałam okazję brać tylko nie dożylnie a w nos.
Z herą jest koniec ale benzo biorę dalej. Aktualnie 3mg na dobę.
Co do wciągania nosem. Działa!.
alpra wchodzi najlepiej a zwłaszcza Zomiren bo super się kruszy na błogi śnieżek.
klony strasznie pieką w nosku ale kop z 2mg jest natychmiastowy.
Wcześniej przydałoby się nawilżyć śluzówkę nosa żeby szybciej się wchłaniało.
Czemu wciągam a nie łykam?
Bo odkryłam, że po sztachnięciu się tą oto substancją jest o wiele, wiele lepiej.
O i na marginesie ostrzegam przed codziennym zażywaniu benzo bo uzależnia szybko. Bardzo szybko a odwyk to masakra. Heroiniści lepiej przechodzą odwyk od benzosów. Piszę bo widziałam i przebywałam.
No to co ludzie jak coś wciągać i cieszyć się życiem :cheesy:
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.