Było to wspaniałe doświadczenie.
Dokładnie opisałem jego tutaj:
http://neurogroove.info/trip/100-mg-3-desoxy-mda-niebo
Być może ten raport będzie wstępem do całej serii o empatogenach ale to jeszcze nic pewnego.
Jestem zachwycony 5-APDB! Coś wspaniałego!
W doświadczeniu dominują:
-Empatia
-Radość z innego człowieka
-Wszechogarniająca miłość
-Poczucie dotyku dobra
-Euforia, szczęście, radość
Na pierwsze doświadczenie kategorycznie nie radzę nikomu przekraczać wspomnianego 100mg, a być może nawet bym zmniejszył to ilość.
Jeśli chodzi o inne euforianty/empatogeny próbowałem po 1 razie:
-bk-MDMA (metylon)
-3-MMC ( metafedron) - w małej dawce
i jak na razie bezwzględnie króluje 5-APDB.
Jedyna przewaga metylonu to odbiór muzyki i chęć do tańczenia, która jest u mnie czymś bardzo nienaturalnym.
W kategoriach: szczęście/radość/euforia/miłość/empatia/kontakt z innymi istotami wygrywa.
A 5-APDB jest leniwe, więc jeśli ktoś oczekuje stymulacji to może się zawieść.
W najbliższych tygodniach planuje test 6-APB więc wtedy może będę mógł być bardziej obiektywny na to czy to ta konkretna substancja jest taka wspaniała czy to cecha całej serii APXX.
czy w formie podpisanej jako HCL jest ten rewelacyjny 5=APBD :-)
KapitanAizen pisze:Nie mam właśnie porównania do innych APXX. Jednak nie umiem sobie wyobrazić lepszej substancji.
Jeśli chodzi o inne euforianty/empatogeny próbowałem po 1 razie:
-bk-MDMA (metylon)
-3-MMC ( metafedron) - w małej dawce
i jak na razie bezwzględnie króluje 5-APDB.
Jedyna przewaga metylonu to odbiór muzyki i chęć do tańczenia, która jest u mnie czymś bardzo nienaturalnym.
W kategoriach: szczęście/radość/euforia/miłość/empatia/kontakt z innymi istotami wygrywa.
A 5-APDB jest leniwe, więc jeśli ktoś oczekuje stymulacji to może się zawieść.
W najbliższych tygodniach planuje test 6-APB więc wtedy może będę mógł być bardziej obiektywny na to czy to ta konkretna substancja jest taka wspaniała czy to cecha całej serii APXX.
Szkoda ze od 6-apb nie zaczales :D
Działanie podobne do 5-APB, czyli raczej subtelne, nienachalne, ale też mniejszy bodyload. Chociaż jedna osoba miała problemy żołądkowe po tym, ale jedliśmy w 5 osób i wszystkim się podobało. Ogólnie jak dla mnie substancja bardziej kanapowa do posiedzenia w domu, rozmów i poprzytulania się. Muzyka brzmi bardzo fajnie, ale nie powoduje takiej euforii jak po innych empatogenach, za to kontakt z ludźmi na duży plus.
kanapa, euforia, muzyka nawet zbedna, bo i tak zajebiscie. :cheesy:
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.