ODPOWIEDZ
  • 194 / 2 / 0
Jak się niema dojść to faktycznie
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 268 / 5 / 0
Ostatecznie po przetestowaniu 0,5g stwierdzam, że to shittt. Na początku symulacja, lekką euforia, a kiedy zaczyna schodzić jakieś chujowe samopoczucie. Skłaniałbym się do wypowiedzi wyżej dot. kardiotoksyczności tej substancji, bo moja pikawa dziś pobolewa nieco po 150mg.
  • 1003 / 86 / 0
Coś jest na rzeczy z tą kardiotoksycznością. Ja na start zjadłem po 200mg z kolegą, potem coś dorzuciliśmy, też oral. Skutki uboczne poniekąd do dziś odczuwalne.
  • 262 / 2 / 0
Substancja bardzo, bardzo slaba, nie warta wydawania pieniedzy, lepiej kupic cos innego.
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 87 / 1 / 0
Właśnie mam dostać od kumpla 200mg tego pentylonu do 'spróbowania' Wymieniam się za 4 klony. Pierwsze pytanie czy warto ? Ale pewnie zanim ktoś tu odpowie już dawno wymiana dojdzie do skutku. Zamierzam połączyć 200mg 3mmc (oralnie) które mi zostało + 200mg tego pentylonu sniffem. Czy faza będzie warta wymiany tych 4 klonów ? I czego się mogę spodziewać ?
  • 76 / 2 / 0
Nie warta. pentylon jest chujowy. ledwo klepie i sam spid
  • 1893 / 182 / 0
Nie wierzyłem wam bo może słaby sort mieliście :) ale przyznaję - pentylon to gówno. Czytałem że chodzą różne sorty, są nawet fani tego ketona co go jarają i walą po kablach. W każdym bądź razie ja dostałem to w postaci drobnych, małych szarych grud o niewyczuwalnym zapachu, wyglądało podobnie jak 3,4-DMMC i zakup okazał się nietrafiony bo w parę godzin wyzerowałem gieta i prawie nic nie poczułem :( Już lepiej thiothinone czy tam 2-FMC kupić %-D
  • 2428 / 90 / 0
Przecież kiedyś już Wam pisałem ,że pentylon to jedynie do mixów sie nadaje... polecam mix`a z etylonem ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
pentylon IMO - bardzo fajna substancja. Jedynie trzeba ją odpowiednio dawkować (300-350 mg oralnie + po ok. godzince sniff - 150-200 mg na podbicie).
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 1893 / 182 / 0
Kurwa no to może jakiś zjebany sort miałem... czemu miałoby być inaczej jak w kraju pentylon chodzi po 40 i 70 zeta - ja miałem ten tańszy - na zagranicznym forum koleś pisze że pentylon i.v. nieźle wypierdala ale trzeba mieć porządny sort hmmmm
Dawkowałem po 200 - pr, wypity, sniffem. Dopiero po wapo wydaje mi się że coś posmyrało ale to nieobiektywna opinia bo byłem zdesperowany a pewnie od dymu też wdało się niedotlenienie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.