Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 83 / 3 / 0
Osobiście wysnułem teorię, że owo brązowe N-Oxy-DMT to 5-MeO-DMT, ewentualnie z czymś przeżenione. Sam vendor tłumaczył, że barwa wynika z zanieczyszczeń roślinnych - ale kto w dzisiejszych czasach im ufa.. Sam nie wiem co o tym myśleć.. Myślę, że nic - bo sortu nawet w łapkach nie miałem.
  • 11 / / 0
Jakiś czas temu miałem do przetestowania próbkę 200 mg n-oxy-dmt.
Niestety nie udało mi się ani raz przebić. Nadal nie wiem czy była to kwestia samego materiału czy nieumiejętnej waporyzacji. Paliłem to w butelce z uciętym dnem, z nałożoną folią aluminiową która kiedyś idealnie się sprawdziła przy czystym DMT. O ile 40 mg DMT potrafiło mi zapewnić bardzo mocny trip, to 50 mg n-oxy-DMT nie zapewniło mi nawet przebicia; było słabiej niż przy ~15mg 5-meo-dmt (którego działanie w jakiś tam sposób przypomina mi ten stan przed przebiciem).
Uwaga! Użytkownik wlf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3899 / 240 / 13
N-oxy-DMT jest w postaci przezroczystego oleju - jeżeli miałęś materiał w innej postaci, to prawdopodobnie miałeś wałek, albo poprostu zdegradowane DMT, które nota bene zawierało i tak więcej n-n-DMT niż oxy...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 11 / / 0
A czy spożycie tego zgodnie z dietą dobową do n,n-dmt dałoby podobny fekt co dmt? Również dalekie podróże? Czy najlepiej palić? Jaka jest różnica pomiędzy tripami w obydwu przypadkach?
  • 3899 / 240 / 13
Żadna. Są maniacy co wymyślają, że coś tam się różni, ale to już bajeczki dla wierzących w LSBD hoffman's dream ;).
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.