Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Sorty ur144 ostatnio są faktycznie coraz słabszej jakości.
Robione f# w ogóle nie klepało więc tak naprawdę 50g poszło się jebać :\\\ robione 1:15 a powinno i to dobrze więc słabo słabo
  • 99 / / 0
no ze starym ur-144, tak samo robilem i proporcja byla idealna, nie za mocne, nie za słabe. co oznacza wyrazny spadek mocy/jakosci
  • 38 / / 0
A szkoda, bo mi guch narobileś smaka na uerkę w miksie z akb i bb :)

Skończcie, proszę, offtop o mixach. dsn
Masz dość bycia singlem? Zostań humbuckerem.
  • 1321 / 18 / 0
Jak jeszcze konkretnie raz z oczami i ogólnie wyglądem "Na" i "Po" ?

Jak z oczami? Czerwien mocna? lekka? W paletę barw proszę się nie bawić %-)
Ogólnie oczy? Mocno siedzą?
I co z głosem?
Mozna porownanie do BB badz AB-PIN czy ma się nijak?
Bo tak jak BB np wpływał nieznacznie, a jak AB-PIN to tak jakby wpierdolil sobie modulator glosu... całkowicie inny głos itp reszta w odpowiednim temacie co do niej ;)

P.S. Dziś prawdopodobnie test UR wieczorem :D
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 510 / 53 / 1
Wiesz co, dokładnie nie pamiętam, ale wiele razy paliłem przy innych ludziach i nikt niczego nie zauważył. Czuć wejście na oczy i robią się różowawe jak dzień po kodeinie, ale nie jest źle. Po takim 5F-UR-144 wyglądałem jak chińczyk, ur-144 jest o lżejsze pod tym względem.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1321 / 18 / 0
Tak jak pisales - lekko rozowe a Ja mam zawsze po paleniu wyglad Diablo ;p po za tym jako usypiacz to slabiutki, wgl jakies lajtowe to kanna a to uwielbiam! W koncu idealny do miksow z BB
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 382 / 6 / 0
cut
Jakie robić proporcje dla początkujących? 1:20? 1:25? Czytałem, że kanna słabiutki, stąd małe proporcje.
Co Wy na to?

Do rozmów o vendorach służy dział Sprzedawcy. Warn. dsn
  • 989 / 76 / 0
Hmm, ciekawe kanna. Waporyzowałem z żarówki ale jak to ja, stopiłem i goniłem kroplę, najpierw nad zapalniczką, a potem nad kuchenką gazową. Cztery spore buchy spod kuchenki i mocno mnie zgrzało, że tak powiem. A, i kiedy zaczyna się tu mocne ujaranie typu wizualizacje, a kiedy kara, ile mg?
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 483 / 69 / 0
Z obecnym sortem to 15mg to już granica bez tolerki.
Tak na oko stwierdzam.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 29 / / 0
Delikwent10 pisze:
Jak jeszcze konkretnie raz z oczami i ogólnie wyglądem "Na" i "Po" ?

Jak z oczami? Czerwien mocna? lekka? W paletę barw proszę się nie bawić %-)
Ogólnie oczy? Mocno siedzą?
Ja po UR miałem normalnie otwarte, ale całe czerwone. Całkiem fajnie to wyglądało ^_^
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 18:49:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770230892'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI

Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.