Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
cybuch321 pisze:teraz to chyba najlepiej AM-2201. Mocny, ekonomiczny i nawet z deka psychodeliczny ;)
piksiu pisze:Witam :)
Jestem fanem makabrycznej bani, lubie sie nacpac :)
moje pytanie juz znacie i nie chodzi mi tu o czas działania :)
tylko o MOC (głownie psychodelie).
paliłem 5f-AKB48 w bardzo duzej ilosci bo robilismy fakeweed'a na stronke internetowa fakeweed.eu i potrafiłem z tego spalic sam czystego blanta z niecałego grama.
jakieś AM podobaly mi sie bo je palilem raz na miesiac wiec jak odrazu walilem 2 tloki to bylo pro, az mi nie dobrze bylo.
Tak wiec jeszcze raz : ktory kanna jest NAJMOCNIEJSZY pod wzgledem sily bani i psychodelii :)
mozesz podac zrodło skad braliscie podkład, bo na stronie te ceny, to są takie jak normlanego siuwaksu, 1000% zarobku na tym macie :D
Przecież to jest bardzo mocne... :)
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
AB-CHMINACA chyba zalezy od sortu, pale pierwszy raz i ze spora tolerka wymienilbym to na jakiegos karacza bo nie moge sie juz dobrze porobic.
Jak dlugo jestes w ciagu? Mnie po dwoch latach chmimaca potrafila niezle potarmosić
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.