Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 9 / / 0
walker92 pisze:
pennywise pisze:
[ external image ]

ma ktoś jakies info co to moze byc?? odebrałem dziś pake ale podobno cały przerasta :x
Ja wiem, jak to zjadłeś masz godzinę aby dojść do domu.
Jak weźmiesz to Z kimś na pół możliwe że nie będziesz pamiętał jakiejś większej części eventu, jak np koleżanka nie pamięta niczego po fajerwerkach.

Aktualny znany mi rekord to 3 gwiazdki, zjedzone przez największego ćpuna jakiego znam. :cool:
zjadłem 2 na raz i za 2godziny znowu 2 na raz, miedzy czasie zapalilem blanta z fakeweed'a. 7 godzin wycietych z zycia, trzeba uwazac
  • 1 / / 0
http://imgur.com/CESnAK5wie ktoś może czy to w ogóle mdma? kupione za 30
  • 8 / / 0
Tak jak powyżej może to samo? Jadł ktoś? [ sprzet od dila ] Cenowo w zaleznosci czy po znajomosci czy nie ;) od 15zl w góre. Foto na 1groszu oczywiscie.

[ external image ]
  • 1628 / 196 / 0
To są gwiazdki MXE. Wpisz sobie w duckduckgo to się dowiesz skąd.

Kompletnie inna faza niż ta której oczekiwałoby się po pigułach. Nie bierz. ;-)
  • 64 / 1 / 0
Nazwa: Myszki Miki
Kolor: Jasno Brazowy
Kształt: okrągły, bez podziałki
Logo: Myszki Miki
Gdzie kupione: Górny Śląsk
Kiedy kupione: Weekend
Sposób przyjęcia: doustnie , 1
Zawartość krażka-2C-B
Ocena działania: 8:10
Cena 10zł /szt
http://www43.zippyshare.com/i/10046083/ ... 656_lg.jpg
  • 1 / / 0
Nazwa: No name
Kolor: czerwone
Kształt: kółko
Gdzie kupione: Okolice Łodzi
Kiedy kupione: 27.02.14
Sposób przyjęcia: połknąć
Opis działania: Wchodzi około 40 min. na początku wszystko zaczyna lekko pływać, po jakimś czasie pocą się ręce, w późniejszych etapach fazy, szczękościsk, wrażenie przyjemne, rozpływające, miłość do otoczenia, przez chwilę falował mi ekran od laptopa, łapie fazami, może wydawać się, że już cie puściło ale wkracza nawrót.
Ocena działania: zależy kiedy raz jest wspaniale, że.by potem trochę sie pogorszyło ogółem z 7-7.5/10

Jestem bardzo ciekawy co to może być bo jest to noname i cholera wie co w tym jest.
  • 1053 / 76 / 0
Ostatnio jadlem najlepsze dropsy w zyciu - fioletowe serca.

Wroclaw, 15zl, po polowce bylo juz zajebiscie. Wydaje mi sie ze mdma z czyms spidowym bo nabuzowanie bylo fest. Wszystko trwalo jakies 4 godziny, 0 zjazdu.

Mial ktos stycznosc z zielonymi dropsami w ksztalcie zolwia?

Dodano przez zioloziolo Cz mar 20, 2014 12:17 pm

wracajac do mojego pytania odnosnie zielonych zolwii (mozna scalic):

- zajebiste pixy, na moje receptory jest to mdma z jakims ketonem, gdyz weszly po 1,5h (na pelen zoladek) i od razu wjechaly rozjebanym nieogarem, ktory od razu przyponmnial mi metylon. Potrwalo to sobie wesolo godzine-dwie, po czym ewidentnie bylo juz czuc emke - chodzilo sie w powietrzu i w sklepie musialem sie powstrzymywac przed nawiazaniem z ekspedientka dialogu o jej zyciu. Tzn zrobilbym to chetnei, ale czulem ze wygladam jak Human Traffic, chociaz czulem sie bardzo bardzo bardzo wyluzowany, wrecz jak plazma :). Zrenice powiekszone jeszcze 5 godzin po zjedzeniu. Zjazdu chyba brak ale nie wiem bo hydroksyzyna.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
[ external image ]

Niebieskie rolexy, na 1 raz spoko? Jak odczucia po tym?
Uwaga! Użytkownik gOOg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Ni wiem jak edytować post, wiec jak admin polaczy, będzie spoko ;D

ogólnie te niebieskie rolexy kozak jak dla mnie, na 1 raz jak znalazl. poltorej byloby chyba akurat, ale z ziomkiem poszlo po jednej także i tak spoko. Na 1 raz ustawilem sie w miarę zamkniętym gronie, żeby obadać co i jak. Nie na taka typowa impreze, ale plener, potem klub, etc. Wyszlo zajebiscie, ogromna ochota by rozmawiac z kimkolwiek, gdziekolwiek. słowotok, rozmowa kleiła sie na kazdy temat. Bardzo dobre samopoczucie, uśmiechnięty od ucha do ucha.(pigula plus cos palone w sumie bylo, dobre polaczenie) żarcik sie wyostrzyl, zwlaszcza w gronie znajomych;P. Rzeczy takie jak spotkanie znajomych w mieście i rozmowa z nimi byly naprawdę, przynajmniej dla mnie baardzo fajne :).
co do objawów fizycznych, źrenice powiększone(ale nie aż tak bardzo), z początku troszke cieplo w glowe, ale w plenerze wystarczylo sciagnac kaptur xd, potem tego nie czulem. Zjazdu raczej brak, w sumie zobaczymy po południu, ale moze byc to wina wodki z browarami(co wchodzi na to super) no i wiadomo czuc pobudzenie, ale do ogarnięcia jest.
podsumowując, śmieszna sprawa z tym jest, teraz czekam na dobra impreze i obowiązkowo cos takiego trzeba zażyć xdd, wedlug mnie lepsze niż szuranko. Bardzo pozytywna przygoda, z masa fajnych emocji. Szczerze jestem pewny, ze spróbuje jeszcze(na pewno jakiejs innej) za jakiś czas. Od siebie mogę je polecic, zwlaszcza na 1 raz.

pozdrawiam :)
Uwaga! Użytkownik gOOg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
jak dla mnie coś z rc-tryptamin w tych zielonych żółwiach, bo miałem ostre wizuale po dwóch :cool:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.