Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czytałem wątek o działaniu antydepresyjnym DXM'u - mam depresję od około 2 miesięcy, a sertralinę (100mg dziennie) biorę od miesiąca. Czy jeśli dołożę do tego 15-90mg DXM dziennie, to teoretycznie mi się powinno polepszyć, czy pogorszyć? Dzięki, Pozdrawiam.
Jak tak to bym celował w te 50-60mg DXM'ów i nie przekraczał 90mg dla pewności. (choć imo zależy od wagi). Jeśli zauważysz którekolwiek objawy ZS, to odpuść.
A odpowiadając: teoretycznie powinno pomóc. Teoretycznie. ;)
Edit: Przepraszam, zamiast CosmoDo, powinno być "hipollek" ^^
Już widzę, kto Ci tam we łbie siedzi, hehe
zaczynaj od 1tbl i idz w gore, napotkasz SS i juz zdobedziesz doswiadzczenie. od lekkie SS nikt nie zszedl.
ogolnie, jak naprawde masz potrzebe: probuj
Biorę Sertraline już z 2 miesiące, ostatnio wrzucałem aco kilka razy po 15 tabletek, co kilka dni - wszystko niby cały czas było spoko, ale tak za 6-7 razem odczułem na sobie taki jakby smutek (nie na fazie, tylko tak później), pewnie coś mi serotonina opadła. Myślę, że jak wrzucasz sobie 15 tabsów raz na miesiąc, jak jesteś na lekach - to nawet lepiej, niż wcale (zauważyłem wzrost serotoninowy), ale jak choć trochę przedobrzysz, to może być gorzej (spadek).
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.