ThePro pisze:Również potwierdzam działanie antydepresyjne, poza tym zauważyłem brak empatii, jedyne uczucie jakie może się zwiększyć to gniew/irytacja przeważnie na idiotyzm innych ludzi.
Jak dla mnie to efektu uboczny ale do przeżycia ;)
ThePro pisze:Również potwierdzam działanie antydepresyjne, poza tym zauważyłem brak empatii, jedyne uczucie jakie może się zwiększyć to gniew/irytacja przeważnie na idiotyzm innych ludzi.
*
<nie zachęcam nikogo do głupich mixów, tak se tylko majaczę>
artur019 pisze:Ja za to doświadczyłem czegoś takiego, że więcej widziałem na drodze. Co prawda jako pasażer jechałem, ale była sytuacja z cyklu:
- Zaraz Ci tu wyjdzie babka zza autobusu.
- Co? Nikogo tam nie... [po hamulcach]
Może to przypadek, że ja zauważyłem, a kierowca nie, ale lubię myśleć, że to przez noopept.![]()
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Nie biore go juz, bo nie miesza sie on dobrze z wenlaflaksyna. Piszczy w glowie.
Kiedys po 2 tygodniach piracetamu + zdrowy tryb zycia moje myslenie bylo fantastycznie ulepszone. Zero euforii, zero negatywnych skutkow ubocznych. Potencja ulepszona, latwiejsze zasypianie. Nawet twarz wygladala lepiej w lustrze. Wracam do Piracetamu.
Jeśli chodzi o piracetam to niby jest 1000 razy słabszy, ale działanie ma rewelacyjne. Według mnie bardziej poprawia pamięć niż noopept. I nie powoduje jakichś huśtawek nastroju,, irytacji, nerwowości.
skoro piracetam jest 1000x słabszy to ludzie walac tutaj 3x10mg i więcej noopa to tak jakby walili po 30+ gram piraceta.
a po takiej dawce to kto wie czy tez nie byłoby takich skutkow ubocznych.
J-23 pisze:A poza tym noopept działa jak działał ?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.