ODPOWIEDZ
  • 418 / 1 / 0
3mmc to dobry eufioriant? nigdy nie próbowałem stimów/efurioantów prócz małej ilości kokainy
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 1934 / 108 / 0
"No mi też się tak skojarzyło, że to z dupy wyssane. Myslisz, że wpierdalajac dużo wapnia i innych potrzebnych składników poprawisz coś? Przecież nikt raczej niedożywiony nie jest raczej." - z dupy wyssane to jest wasze myslenie/... a kurwa branie substancji psychoaktywnych nie wplywa na poziom witamin ? a branie srodkow psychoaktywnych nie wplywa na sen, wyczerpanie organizmu , na racjonalne odrzywianie ?

taki malutki przykladzi...

"Uwalnianie neuroprzekaźnika z zakończeń nerwowych
Proces uwalniania neuroprzekaźnika z zakończeń nerwo­wych jest inicjowany przez pojawienie się potencjału czynnościowego w neuronie. Depolaryzacja błony ko­mórkowej powoduje otwarcie kanałów wapniowych za­leżnych od potencjału i napływ jonów wapnia do neuro­nu"

organizm sobie kurwa wapn pobiera z otoczenia ? wchlania z kosmosu z czarnj dziury do huja ?
nie mowie ze to pomorze ale ze moze przyniesc jakas tam poprawe.. zreszta do kogo ja tu mowie ?

ahhh zapomnialbym... hasztag do powyzszego.... #IDIOCI
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 195 / 2 / 0
3mmc to dobry eufioriant? nigdy nie próbowałem stimów/efurioantów prócz małej ilości kokainy
Pytasz się o euforyk\euforiant(???) ludzi, którzy mają z tym problem? Dobrze trafiłeś :-D .
Tak jest dobry, poczytaj w odpowiednim wątku ;).
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.