Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 506 / 12 / 0
W pl chyba tylko jeden vendor miał Benzedron jednak ja tam nie byłbym do końca pewny, czy to w ogóle był benzedron. Może poszukaj na zagranicznych forach. To co było w pl warte było tylko spuszczenia w kiblu.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 597 / 2 / 0
No ja będę miał z UK, może to kwestia sortu faktycznie choć nie mam szczególnych nadziei. Na pewno dam znać po testach.

Na angielskich forach piszą mniej więcej to samo co na naszych akurat niestety. No ale nadzieję w sercu mam.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 506 / 12 / 0
Spróbuj rozpuścić trochę w pepsi :D
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 1959 / 56 / 0
Ja bym spróbował iv.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1628 / 196 / 0
Cały gram p.r. :finger:
  • 597 / 2 / 0
No dzięki miśki, co ja bym bez was kurwa mać zrobił. %-D

Zastanowiłem się i już wiem. Rozpuszczę cały gram w pepsi a potem walnę tą farbę IV w szyję. a strzykawkę wsadzę sobię w dupe, żeby nic się nie zmarnowało. I co wy na to, będzie dobra PYZDA?! :diabolic:

A tak poważnie to i.v. nie wale, co do p.r. to są w ogóle jakieś przesłanki, że lepiej się wchłania? No cóż jak przyjdzie to teśck alergiczny i zakładam, że potem 50mg nosem standartowo i będziemy widzieć co się dzieje. ;) Pewnie będzie chujnia ale się zobaczy. Na razie i tak sobie jeszcze pewnie długo poczekam na tą paczkę.
  • 1959 / 56 / 0
Oczywiście, że biodostępność p.r. jest duża lepsza. Osobiście bym zaczął od 125mg IV i potem w górę chyba. Dając 50mg nosem to nie dziwię się, że nikt nic nie poczuje. Spróbuję ściągnąć ten benzedron i dam znać jak działa.
  • 4807 / 267 / 0
Ja bym się tym w ogóle nie interesował, opinie mówią wyraźnie że to nieaktywny shit.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 597 / 2 / 0
Thirteen pisze:
Oczywiście, że biodostępność p.r. jest duża lepsza. Osobiście bym zaczął od 125mg IV i potem w górę chyba. Dając 50mg nosem to nie dziwię się, że nikt nic nie poczuje. Spróbuję ściągnąć ten benzedron i dam znać jak działa.
Sorry, ale nie przypierdolę 300mg sniffu nowej substancji, a już tym bardziej 125mg po kablach. Fajnie, też chcę się tym naćpać, ale co jeśli trafisz chujowy sort, coś pójdzie nie tak i się kurwa otrujesz? :X
Ja tam zawsze zaczynam od testów alergicznych i malutkich dawek. A jak 50mg mnie nie zrobi, 100mg mnie nie zrobi, a nie będę się czuł w żaden sposób źle to można myśleć żeby walić 200+.
@up
Wiem, nie wydał bym na to pieniędzy, przysyłają mi to w free samplu. :)
  • 1959 / 56 / 0
- http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=160081
- http://bluelight.org/vb/threads/607354- ... mc-prodrug

100mg iv widać nic nie robi. Tak samo jak większe dawki konwencjonalnymi metodami.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.