Póki legalne i w bezpiecznym miejscu (czyt. hyperreal.info) niech się krzewi.
Pokój i radość ofc.
http://www13.speedyshare.com/QWKRZ/download/Coleus.jpg
To mój egzemplarz. Klepiący. Powoli przekwita ;-) Wyczuwam biznes życia xD
Ogłoszenia się pewnie wykupić nie będzie opłacało. Ale jakby co, to każdy będzie wiedział jak i gdzie. Także w sprawie innych artykułów ogrodniczych, chwastów i środków owadobójczych, wiem "gdzie znajduje się" ciekawy sklep ogrodniczy w którym mają różne wartościowe chwasty, ale to już raczej sprawa do prywatnej obmowy, w razie reflektowania z czyjejkolwiek strony.
Doktor Fiodorowski jest moim bliskim krewnym, a z niego naprawdę zaprawiony w bojach botanik który przemierzył bezkresne stepy Amazonii i dżungle Antarktydy, aby pozyskać wyjątkowe okazy.
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Możliwe. Ewentualnie dodać troszke ukorzeniacza.
@zWidzian
Możliwe, możliwe. Ale cobyśmy nie sugerowali - to i tak tylko domysły. Nawet nie wiemy cokolwiek co w tym koleusie siedzi.
Nie wiecie, czy może Chr. Ratsch coś o nim nie pisał?
Na szczęście można by przyjąć teorie że badany egzemplarz był nieklepiący :>
Mam nadzieję, że tak ... znalazłem go u siebie na parapecie
Coleuski potrafią być bardzo różnorodne. Mi się bardzo podobają takie z postrzępionymi liśćmi - pogoogluj - ogarniesz różnorodność.
Chodzą plotki (i domysły), że tylko niektóre działają psychoaktywnie (lub są mocniejsze od pozostałych).
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!