Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
czuję uczucie
Też coś takiego tworze po zbyt dużych dawkach alfy. Póki jest rozsądnie z dorzucaniem, to koncentracja i szybkość kojarzenia są znacząco poprawione. Porównałbym nawet do EPH i przy obecnym sorcie zastanawiam się czy tej sesji nie zaufam właśnie PVP. Ale jak tylko się przesadzi to 5 minut człowiek szuka odpowiedniego słowa, żeby po minucie stwierdzić, że napisał je już 6 krotnie w poprzednim zdaniu. No i faktycznie pomimo, że suszy to do uzupełniania płynów trzeba się zmuszać, coś w rodzaju takiej samokontroli.
Dawki naprawdę minimalne,wielkości 1cm / 1,5cm (mg nie jestem w stanie określić gdyż to puder) dociągane co 1,5 - 2godziny
Działanie naprawdę super,chociaż i tak za często bo czasem występowało to specyficzne "zawieszenie mowy" np. Mając na przykład stołek mówimy o taborecie.
Dla kumpla który rekreacyjnie zarzuci tylko ketony/beton gdy coś mam i go zaproszę na degustację też to w pewnym momencie była za częsta dawka.
W pewnym momencie złapał jazdę że policja,światła jakieś,zdjęcia nam robią. Ale go uspokoiłem że to tylko alfowe paranoje.
I pomogło,funkcjonuje do teraz w dobrym humorze.
Przy naprawdę rozsądnym stosowaniu i aplikowaniu myślę że ta substancja ma potencjał.
Rada: jedną nockę to brać 0.5 na dwie osoby max,bo ochota dociągnięcia jest olbrzymia i jeśli macie więcej to nie skończycie póki nie zobaczycie końca wora.
Ja zamawiałem 0.5g lecz dostałem 1.2g pudru + 0.5g kryształu ponad ilość.
Lecz nadmiar wysypałem ;) Ostało się tak by przeżyć do 14 bo do tej godziny muszę funkcjonować w społeczeństwie. Co na alfie będzie trudne ale lepsze to niż załatwiać sprawy będąc na zejściu :v
Pozdrawiam!
Uważajcie na to bo sobie można ładne kuku zrobić w głowę,z głową dobierać dawki i jest zajebiście jak ja mam teraz. Ciekawe jaki będzie zjazd. ała
Ale fajnie mi się piszę mogę tak napierdalać cały dzień lol xd
Dobra nara! Trzymcie się alfaćpunexy.
A i dodam że substancja dobra do przemyśleń i rozmów nad własnym ja.
Daje taka nocka do myślenia,tylko trzeba zadbać by nie olać tego gdy przestanie działać.
Z stymulantów również można wyciągać pozytywne lekcje,pamiętajcie :)
Dobra lece kolejny raz się pożegnam xD
Miłego dnia!
slepy pisze:@up
czuję uczucie![]()
Ale jak tylko się przesadzi to 5 minut człowiek szuka odpowiedniego słowa, żeby po minucie stwierdzić, że napisał je już 6 krotnie w poprzednim zdaniu. No i faktycznie pomimo, że suszy to do uzupełniania płynów trzeba się zmuszać, coś w rodzaju takiej samokontroli.
Zaczęte w piątek o 16,skończone w niedziele o 13,w chuj podawane innym szczurom więc nie wiem jaka ilość.
Zjazd spoko,ale o 23 gdy kładłem się spać zaatakowała mnie psychoza ,wszędzie podstępy, halucynacje typu za głową stoi auto z włączonymi światłami które mnie raziło bo odbijało się od policzków,brak możliwości porozumienia się z innymi z powodu upośledzenia przekazywania myśli np. Chciałem napisać "Jest ze mną bardzo źle" a wychodziło "No od nowili jakies wesole"
Podjęta desperacka próba uśpienia 3 apapami noc + krople walerianowe + 3 piwa
Gdy mimo wszystko nie mogłem usnąć, jebłem z gwinta prawie całą butle waleriany (100ml) i to mnie dopiero rozłożyło. :rolleyes:
Mój wygląd wczoraj prezentował się gorzej niż 7 dniowe zwłoki.
Do tego jakieś dziwne rozluźnienie mięśni,chodzę i ruszam się jak gangster z lat 80'siątych.
Aha i klepie caly czas tak samo mocno,zadna tolera czy cos pyk i jeb pyk i jeb..
9nexus6 pisze:Moze mi ktos wytłumaczyc o co tu chodzi? Trafiłem na sklep z tanim i rewelacyjnym sortem alfy,biały proszek mocny w chui 10mg i jest git i generalnie chodzi mi o to ze se napierdalam non stop i nie mam zadnych przykrych objawów. W zeszłym tygodniu napierdalalałem od poniedzialku do piatku non top zero spania lalalala ale tez zero zwały czy cos. Jak to jest ze jedni jecza ze alfa niszczy na zjezdzie i wpedza w psychozy a drudzy ze ciagna i zero objawów odstawiennych. to w sumie sa moze dwie rozne substancjre czy jak kurwa mac? Ktos chce namiar na sklep z tym mega sorcikiem to priv kurwa fa :D
Aha i klepie caly czas tak samo mocno,zadna tolera czy cos pyk i jeb pyk i jeb..
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.