Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 195 / 2 / 0
@up

czuję uczucie %-D
Też coś takiego tworze po zbyt dużych dawkach alfy. Póki jest rozsądnie z dorzucaniem, to koncentracja i szybkość kojarzenia są znacząco poprawione. Porównałbym nawet do EPH i przy obecnym sorcie zastanawiam się czy tej sesji nie zaufam właśnie PVP. Ale jak tylko się przesadzi to 5 minut człowiek szuka odpowiedniego słowa, żeby po minucie stwierdzić, że napisał je już 6 krotnie w poprzednim zdaniu. No i faktycznie pomimo, że suszy to do uzupełniania płynów trzeba się zmuszać, coś w rodzaju takiej samokontroli.
  • 129 / 6 / 0
Nocka przegadana z kumplem na alfie.
Dawki naprawdę minimalne,wielkości 1cm / 1,5cm (mg nie jestem w stanie określić gdyż to puder) dociągane co 1,5 - 2godziny

Działanie naprawdę super,chociaż i tak za często bo czasem występowało to specyficzne "zawieszenie mowy" np. Mając na przykład stołek mówimy o taborecie.

Dla kumpla który rekreacyjnie zarzuci tylko ketony/beton gdy coś mam i go zaproszę na degustację też to w pewnym momencie była za częsta dawka.
W pewnym momencie złapał jazdę że policja,światła jakieś,zdjęcia nam robią. Ale go uspokoiłem że to tylko alfowe paranoje.
I pomogło,funkcjonuje do teraz w dobrym humorze.

Przy naprawdę rozsądnym stosowaniu i aplikowaniu myślę że ta substancja ma potencjał.

Rada: jedną nockę to brać 0.5 na dwie osoby max,bo ochota dociągnięcia jest olbrzymia i jeśli macie więcej to nie skończycie póki nie zobaczycie końca wora.

Ja zamawiałem 0.5g lecz dostałem 1.2g pudru + 0.5g kryształu ponad ilość.

Lecz nadmiar wysypałem ;) Ostało się tak by przeżyć do 14 bo do tej godziny muszę funkcjonować w społeczeństwie. Co na alfie będzie trudne ale lepsze to niż załatwiać sprawy będąc na zejściu :v

Pozdrawiam!
Uważajcie na to bo sobie można ładne kuku zrobić w głowę,z głową dobierać dawki i jest zajebiście jak ja mam teraz. Ciekawe jaki będzie zjazd. ała

Ale fajnie mi się piszę mogę tak napierdalać cały dzień lol xd

Dobra nara! Trzymcie się alfaćpunexy.
A i dodam że substancja dobra do przemyśleń i rozmów nad własnym ja.
Daje taka nocka do myślenia,tylko trzeba zadbać by nie olać tego gdy przestanie działać.
Z stymulantów również można wyciągać pozytywne lekcje,pamiętajcie :)

Dobra lece kolejny raz się pożegnam xD

Miłego dnia!
  • 934 / 12 / 0
slepy pisze:
@up

czuję uczucie %-D
Ale jak tylko się przesadzi to 5 minut człowiek szuka odpowiedniego słowa, żeby po minucie stwierdzić, że napisał je już 6 krotnie w poprzednim zdaniu. No i faktycznie pomimo, że suszy to do uzupełniania płynów trzeba się zmuszać, coś w rodzaju takiej samokontroli.
Skad ja to znam heheh Rok czasu na alfie prakrtycznie kazdego dnia w pracy i pamiętam dni kiedy właśnie jakieś pismo musiałem stworzyć czy maila ze sporą ilością tekstu to i nieraz pół dnia zleciało, a jeszcze jak się trafiło że po angielsku miał być to w ogóle lepiej nie mówić, jakim sposobem można każdego zdania szyk po dziesięć razy przestawiać, kombinować i rozwodzić się i przewaznie na koniec wywalając połowe co napisaliśmy uznając za całkowicie zbędne. O dziwo przez cały ciąg przy odpowiednim dawkowaniu, nie wystąpiło jakieś rozwalenie i nadal utrzymywał się ten potencjał, efektywnosć i zapał do pracy, gdzie po takim okresie codziennego walenia mefa praktycznie już nic nie robiłem w pracy tak byłem rozjebany. A kontrola nad dawkowaniem była prosta, do pracy brałem tylko niezbędna ilosć, a częstotliwość z uwagi na ciąg gbl starałem się równocześnie brać i cza wyznaczały polewki co około 2h.
  • 129 / 6 / 0
Dobra.

Zaczęte w piątek o 16,skończone w niedziele o 13,w chuj podawane innym szczurom więc nie wiem jaka ilość.

Zjazd spoko,ale o 23 gdy kładłem się spać zaatakowała mnie psychoza ,wszędzie podstępy, halucynacje typu za głową stoi auto z włączonymi światłami które mnie raziło bo odbijało się od policzków,brak możliwości porozumienia się z innymi z powodu upośledzenia przekazywania myśli np. Chciałem napisać "Jest ze mną bardzo źle" a wychodziło "No od nowili jakies wesole" %-D

Podjęta desperacka próba uśpienia 3 apapami noc + krople walerianowe + 3 piwa
Gdy mimo wszystko nie mogłem usnąć, jebłem z gwinta prawie całą butle waleriany (100ml) i to mnie dopiero rozłożyło. :rolleyes:

Mój wygląd wczoraj prezentował się gorzej niż 7 dniowe zwłoki.
Do tego jakieś dziwne rozluźnienie mięśni,chodzę i ruszam się jak gangster z lat 80'siątych.
  • 28 / / 0
faza duuuza, dobre do rozmow z kazdym o wszystkim, albo nawet do pisania ksiazek :D jak walnalem ciag 2 dniowy. dzien po raczej bardzo ciezki, troche siadlo mi tez na serducho i zombie mode przez reszte dnia
I was blind, but now I see.
  • 6 / / 0
3 dni temu poszło 50 mg sniffem i fajnie porobiło, spora euforia i duże pobudzenie. Działanie 3-4 godziny. Zejście bez tragedii, poszło koło 18 a o 1 już spałem jak dziecko, na drugi dzień leki dół :) dzisiaj poszło ponad 100 mg i działanie bardzo średnie. Bardzo szybko na to tolerancja rośnie....
  • 262 / 1 / 0
Moze mi ktos wytłumaczyc o co tu chodzi? Trafiłem na sklep z tanim i rewelacyjnym sortem alfy,biały proszek mocny w chui 10mg i jest git i generalnie chodzi mi o to ze se napierdalam non stop i nie mam zadnych przykrych objawów. W zeszłym tygodniu napierdalalałem od poniedzialku do piatku non top zero spania lalalala ale tez zero zwały czy cos. Jak to jest ze jedni jecza ze alfa niszczy na zjezdzie i wpedza w psychozy a drudzy ze ciagna i zero objawów odstawiennych. to w sumie sa moze dwie rozne substancjre czy jak kurwa mac? Ktos chce namiar na sklep z tym mega sorcikiem to priv kurwa fa :D
Aha i klepie caly czas tak samo mocno,zadna tolera czy cos pyk i jeb pyk i jeb..
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2014 przez 9nexus6, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 1 / 0
zejscie po alfie jest duze w porownaniu do np 3mmc?
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 471 / 2 / 0
9nexus6 pisze:
Moze mi ktos wytłumaczyc o co tu chodzi? Trafiłem na sklep z tanim i rewelacyjnym sortem alfy,biały proszek mocny w chui 10mg i jest git i generalnie chodzi mi o to ze se napierdalam non stop i nie mam zadnych przykrych objawów. W zeszłym tygodniu napierdalalałem od poniedzialku do piatku non top zero spania lalalala ale tez zero zwały czy cos. Jak to jest ze jedni jecza ze alfa niszczy na zjezdzie i wpedza w psychozy a drudzy ze ciagna i zero objawów odstawiennych. to w sumie sa moze dwie rozne substancjre czy jak kurwa mac? Ktos chce namiar na sklep z tym mega sorcikiem to priv kurwa fa :D
Aha i klepie caly czas tak samo mocno,zadna tolera czy cos pyk i jeb pyk i jeb..
Ty jesteś pierdolnięty czy jak? Odstaw to na kilka dni, zobaczymy kiedy uśniesz i czy nie doświadczysz psychoz, bo na alfę nie ma mocnych. :D Jak to oporowo napierdalasz to się nie dziw, że jest dobrze. Do czasu.
  • 75 / 1 / 0
po tej alfie sie usypia czy meczy sie ?:D bomba jest podobna do mefa?
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.