Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 195 / 2 / 0
@up

czuję uczucie %-D
Też coś takiego tworze po zbyt dużych dawkach alfy. Póki jest rozsądnie z dorzucaniem, to koncentracja i szybkość kojarzenia są znacząco poprawione. Porównałbym nawet do EPH i przy obecnym sorcie zastanawiam się czy tej sesji nie zaufam właśnie PVP. Ale jak tylko się przesadzi to 5 minut człowiek szuka odpowiedniego słowa, żeby po minucie stwierdzić, że napisał je już 6 krotnie w poprzednim zdaniu. No i faktycznie pomimo, że suszy to do uzupełniania płynów trzeba się zmuszać, coś w rodzaju takiej samokontroli.
  • 130 / 6 / 0
Nocka przegadana z kumplem na alfie.
Dawki naprawdę minimalne,wielkości 1cm / 1,5cm (mg nie jestem w stanie określić gdyż to puder) dociągane co 1,5 - 2godziny

Działanie naprawdę super,chociaż i tak za często bo czasem występowało to specyficzne "zawieszenie mowy" np. Mając na przykład stołek mówimy o taborecie.

Dla kumpla który rekreacyjnie zarzuci tylko ketony/beton gdy coś mam i go zaproszę na degustację też to w pewnym momencie była za częsta dawka.
W pewnym momencie złapał jazdę że policja,światła jakieś,zdjęcia nam robią. Ale go uspokoiłem że to tylko alfowe paranoje.
I pomogło,funkcjonuje do teraz w dobrym humorze.

Przy naprawdę rozsądnym stosowaniu i aplikowaniu myślę że ta substancja ma potencjał.

Rada: jedną nockę to brać 0.5 na dwie osoby max,bo ochota dociągnięcia jest olbrzymia i jeśli macie więcej to nie skończycie póki nie zobaczycie końca wora.

Ja zamawiałem 0.5g lecz dostałem 1.2g pudru + 0.5g kryształu ponad ilość.

Lecz nadmiar wysypałem ;) Ostało się tak by przeżyć do 14 bo do tej godziny muszę funkcjonować w społeczeństwie. Co na alfie będzie trudne ale lepsze to niż załatwiać sprawy będąc na zejściu :v

Pozdrawiam!
Uważajcie na to bo sobie można ładne kuku zrobić w głowę,z głową dobierać dawki i jest zajebiście jak ja mam teraz. Ciekawe jaki będzie zjazd. ała

Ale fajnie mi się piszę mogę tak napierdalać cały dzień lol xd

Dobra nara! Trzymcie się alfaćpunexy.
A i dodam że substancja dobra do przemyśleń i rozmów nad własnym ja.
Daje taka nocka do myślenia,tylko trzeba zadbać by nie olać tego gdy przestanie działać.
Z stymulantów również można wyciągać pozytywne lekcje,pamiętajcie :)

Dobra lece kolejny raz się pożegnam xD

Miłego dnia!
  • 934 / 12 / 0
slepy pisze:
@up

czuję uczucie %-D
Ale jak tylko się przesadzi to 5 minut człowiek szuka odpowiedniego słowa, żeby po minucie stwierdzić, że napisał je już 6 krotnie w poprzednim zdaniu. No i faktycznie pomimo, że suszy to do uzupełniania płynów trzeba się zmuszać, coś w rodzaju takiej samokontroli.
Skad ja to znam heheh Rok czasu na alfie prakrtycznie kazdego dnia w pracy i pamiętam dni kiedy właśnie jakieś pismo musiałem stworzyć czy maila ze sporą ilością tekstu to i nieraz pół dnia zleciało, a jeszcze jak się trafiło że po angielsku miał być to w ogóle lepiej nie mówić, jakim sposobem można każdego zdania szyk po dziesięć razy przestawiać, kombinować i rozwodzić się i przewaznie na koniec wywalając połowe co napisaliśmy uznając za całkowicie zbędne. O dziwo przez cały ciąg przy odpowiednim dawkowaniu, nie wystąpiło jakieś rozwalenie i nadal utrzymywał się ten potencjał, efektywnosć i zapał do pracy, gdzie po takim okresie codziennego walenia mefa praktycznie już nic nie robiłem w pracy tak byłem rozjebany. A kontrola nad dawkowaniem była prosta, do pracy brałem tylko niezbędna ilosć, a częstotliwość z uwagi na ciąg gbl starałem się równocześnie brać i cza wyznaczały polewki co około 2h.
  • 130 / 6 / 0
Dobra.

Zaczęte w piątek o 16,skończone w niedziele o 13,w chuj podawane innym szczurom więc nie wiem jaka ilość.

Zjazd spoko,ale o 23 gdy kładłem się spać zaatakowała mnie psychoza ,wszędzie podstępy, halucynacje typu za głową stoi auto z włączonymi światłami które mnie raziło bo odbijało się od policzków,brak możliwości porozumienia się z innymi z powodu upośledzenia przekazywania myśli np. Chciałem napisać "Jest ze mną bardzo źle" a wychodziło "No od nowili jakies wesole" %-D

Podjęta desperacka próba uśpienia 3 apapami noc + krople walerianowe + 3 piwa
Gdy mimo wszystko nie mogłem usnąć, jebłem z gwinta prawie całą butle waleriany (100ml) i to mnie dopiero rozłożyło. :rolleyes:

Mój wygląd wczoraj prezentował się gorzej niż 7 dniowe zwłoki.
Do tego jakieś dziwne rozluźnienie mięśni,chodzę i ruszam się jak gangster z lat 80'siątych.
  • 28 / / 0
faza duuuza, dobre do rozmow z kazdym o wszystkim, albo nawet do pisania ksiazek :D jak walnalem ciag 2 dniowy. dzien po raczej bardzo ciezki, troche siadlo mi tez na serducho i zombie mode przez reszte dnia
I was blind, but now I see.
  • 8 / / 0
3 dni temu poszło 50 mg sniffem i fajnie porobiło, spora euforia i duże pobudzenie. Działanie 3-4 godziny. Zejście bez tragedii, poszło koło 18 a o 1 już spałem jak dziecko, na drugi dzień leki dół :) dzisiaj poszło ponad 100 mg i działanie bardzo średnie. Bardzo szybko na to tolerancja rośnie....
  • 262 / 1 / 0
Moze mi ktos wytłumaczyc o co tu chodzi? Trafiłem na sklep z tanim i rewelacyjnym sortem alfy,biały proszek mocny w chui 10mg i jest git i generalnie chodzi mi o to ze se napierdalam non stop i nie mam zadnych przykrych objawów. W zeszłym tygodniu napierdalalałem od poniedzialku do piatku non top zero spania lalalala ale tez zero zwały czy cos. Jak to jest ze jedni jecza ze alfa niszczy na zjezdzie i wpedza w psychozy a drudzy ze ciagna i zero objawów odstawiennych. to w sumie sa moze dwie rozne substancjre czy jak kurwa mac? Ktos chce namiar na sklep z tym mega sorcikiem to priv kurwa fa :D
Aha i klepie caly czas tak samo mocno,zadna tolera czy cos pyk i jeb pyk i jeb..
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2014 przez 9nexus6, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 1 / 0
zejscie po alfie jest duze w porownaniu do np 3mmc?
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 471 / 2 / 0
9nexus6 pisze:
Moze mi ktos wytłumaczyc o co tu chodzi? Trafiłem na sklep z tanim i rewelacyjnym sortem alfy,biały proszek mocny w chui 10mg i jest git i generalnie chodzi mi o to ze se napierdalam non stop i nie mam zadnych przykrych objawów. W zeszłym tygodniu napierdalalałem od poniedzialku do piatku non top zero spania lalalala ale tez zero zwały czy cos. Jak to jest ze jedni jecza ze alfa niszczy na zjezdzie i wpedza w psychozy a drudzy ze ciagna i zero objawów odstawiennych. to w sumie sa moze dwie rozne substancjre czy jak kurwa mac? Ktos chce namiar na sklep z tym mega sorcikiem to priv kurwa fa :D
Aha i klepie caly czas tak samo mocno,zadna tolera czy cos pyk i jeb pyk i jeb..
Ty jesteś pierdolnięty czy jak? Odstaw to na kilka dni, zobaczymy kiedy uśniesz i czy nie doświadczysz psychoz, bo na alfę nie ma mocnych. :D Jak to oporowo napierdalasz to się nie dziw, że jest dobrze. Do czasu.
  • 75 / 1 / 0
po tej alfie sie usypia czy meczy sie ?:D bomba jest podobna do mefa?
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.